Cine a exagerat cu botoxul la Globurile de Aur?

17 ianuarie, 2012

Îmbătrânirea e un adevărat coşmar mai ales pentru vedetele de la Hollywood. Însă botoxul folosit fără limită poate avea un efect la fel de negativ. Ce staruri prezente la Globurile de Aur 2012 au exagerat cu procedurile estetice?

Îmbătrânirea e un adevărat coşmar mai ales pentru vedetele de la Hollywood. Însă botoxul folosit fără limită poate avea un efect la fel de negativ. Ce staruri prezente la Globurile de Aur 2012 au exagerat cu procedurile estetice?

Nicole Kidman

Frumuseţea ei este glacială, spun mulţi. Dar nu numai genele ei sunt „de vină” pentru înfăţişarea „îngheţată” în timp a actriţei. Este binecunoscut faptul că fosta soţie a lui Tom Cruise a apelat la numeroase îmbunătăţiri estetice în ultimii ani. Dar nu putem să nu ne întrebăm: oare n-a mers prea departe cu botoxul, de n-are nici măcar riduri de expresie la 44 de ani?

Angelina Jolie

Nu există nicio îndoială că partenera lui Brad Pitt are trăsături faciale foarte frumoase. Însă chipul ei părea de-a dreptul încremenit pe covorul roşu, neavând niciun rid pe frunte. Nu credeţi cumva că Angie arată la fel de puţin animată ca figurile de ceară din Muzeul Madame Tussaud?

Elle Macpherson

După ce a fost denumită ani în şir „The Body” (trupul), frumoasei blonde i se poate spune, după ce şi-a făcut apariţia la Globurile de Aur 2012, „Chipul”, datorită trăsăturilor fără defect ale feţei sale. Dar e cam ciudat ca o femeie de aproape 50 de ani să aibă o frunte imobilă, lipsită de semnele trecerii timpului, nu-i aşa?

Julianna Margulies

De-a lungul timpului, actriţa n-a căutat disperată să-şi estompeze ridurile cu orice preţ. Şi am admirat acest lucru la ea. Excepţie face, însă, seara de 15 ianuarie, când vedeta părea cu câţiva ani mai tânără decât este în realitate. Care să fie motivul? Specialiştii sunt de părere că injecţile cu botox i-au spulberat de pe chip câţiva ani buni. Îţi place rezultatul?

foto: www.losangeles.cbslocal.com, www.babyrazzi.com, www.celebitchy.comRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg