Cine e vedeta din spatele acestei Ioana D'Arc?

18 septembrie, 2018
Ana Maria Branza Ioana Darc Adrian Perjovschi (3) jpeg

Stilistul Adrian Perjovschi şi-a imaginat o schimbare de stil în manieră istorico-medievală. Intuieşti pe cine a transformat?

image

Puternică, captivantă, enigmatică. O Ioana D'Arc ce emană forţă şi inspiraţie. Un adevărat personaj care a luat naştere sub mâinile iscusite ale echipei stilistului Adrian Perjovschi, de la Jovsky Studio.

Ana Maria Brânză, campioană olimpică la scrima, a fost transformată de Adrian Perjovschi în emblematică luptătoare din Evul Mediu, Ioana D’Arc în cadrul proiectului Transformări radicale by Jovsky Studio.

Declarată cea bună spadasina din lume pe parcursul a 3 sezoane (2007- 20082008–2009, şi 2012–13), Ana Maria a acceptat provocarea hairstylist-ului Adrian Perjovschi şi s-a lăsat pe mâna specialiştilor într-o transformare spectaculoasă însă nu a renunţat la sabie nici de dată această, fiind transformată în Ioana D’arc.

„Ştiam câte ceva despre proiectul Transformări radicale by Jovsky Studio încă dinainte să fiu invitată. Urmărisem pe social media toate transformările din cadrul proiectului şi tot ce puteam spune de fiecare dată era "WoW"! Aşadar, nu mi-a luat prea mult timp până să mă hotărăsc că vreau să fiu parte din povestea această. Împreună cu echipa, după lungi dezbateri, am ales un personaj reprezentativ, Ioana d'Arc. Practic, nu aveam de ce să am emoţii, ci doar să mă las pe mâna specialiştilor care ştiau foarte clar ce au de făcut pentru că eu să întru în pielea Ioanei d'Arc.” – a declarat încântată Ana-Maria.

   

image image

Adrian Perjovschi împreună cu echipa de transformări din cadrul proiectului au provocat-o pe Ana Maria la o dublă-transformare. „A fost o mare onoare pentru mine să lucrez cu Ana-Maria şi m-am bucurat că a primit cu braţele deschise provocarea noastră de transformare radicală. Înainte de asta, i-am propus şi o schimbare de look aşa că am ajuns să petrecem aproape o zi întreagă împreună. Pentru schimbarea de look am mers pe un baleyage discret şi pe o tunsoare fresh. Cât despre personajul ales, Ioana D’Arc, ne-am consultat cu toţii şi am decis împreună că o luptătoare cum este Ana-Maria nu se poate transformă decât într-o luptătoare…cu sabia-n mâna, evident!” – a mărturisit Adrian Perjovschi

„Am avut ceva emoţii, recunosc, dar văzându-i pe toţi atât de pasionaţi şi dedicaţi muncii lor, nu avea ce să nu meargă bine, iar rezultatul final m-a întinerit vizibil aşa cum am fost complimentată ulterior. Nefiind obişnuită să port make-up, mi-a fost relativ greu să mă recunosc la final şi încă am în minte întrebarea "ce reacţie ar avea adversarele mele dacă aş urcă pe planşă de competiţie aşa?!” Să petrec 6 ore într-un salon este un lucru neobişnuit pentru mine, dar a fost o zi pe cinste, m-am bucurat de fiecare minut, de experienţă şi de oamenii pe care i-am cunoscut. O echipa frumoasă, plină de energie şi creativitate! Le mulţumesc tuturor!„  – a completat Ana-Maria BrânzăRecente pe Ok! Magazine

birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}