Coafuri de mireasă în trend în 2018

21 aprilie, 2018
impletiturile rusesti jpeg

Cristi Pascu, unul dintre cei mai apreciaţi hairstylişti din România, vorbeşte despre coafurile cel mai des alese de către miresele din România şi despre cum evoluează tendinţele în acest domeniu în acest an.

image

Conform specialistului, în ceea ce priveşte coafurile de nunţi, trendurile se schimbă mai greu, nu în fiecare sezon ca în cazul altor tipuri de hairstyle.

“Coafurile de nuntă sunt un subiect sensibil. În acest caz particular nu asistăm la o schimbare a tendinţelor de la un sezon la altul. Trec de fiecare dată ani buni până când apare un nou curent, însă, în principiu, coafurile de mireasă rămân aceleaşi, cu variatiuni. Miresele îşi doresc ca in ziua nuntii să fie adevărate prinţese, iar opţiunile în acest sens sunt limitate”, spune hairstylistul.

Cristi Pascu distinge următoarele categorii de coafuri de nuntă, în trend în 2018.

Coafurile naturale “Acest tip de coafură este ales de miresele care au un păr scurt sau problematic şi de persoanele cărora, prin felul lor de a fi, nu le place să epateze prea mult şi preferă simplitatea chiar şi în ziua cea mare.

image

“Mă refer aici la bucle lejere, care dau foarte puţin volum părului. În rest, părul este cât se poate de natural. În acest caz, se pune mai mult accent pe culoare decât pe coafură.”

image

“Mai avem si genul de coafură franţuzească, la milimetru. Este aleasă de miresele care îşi doresc un păr prins, dar totul să rămână curat, perfect, impecabil. Ele vor ca atunci când fac o poză să arate într-adevăr spectaculos, cu totul şi să nu fie nimic nelalocul lui. Sunt genul de persoane care au totul planificat din timp, inclusiv la păr.”

image

“Mai ales în acest sezon, tendinţele din România sunt clar influenţate de coafurile cu împletituri, cu finisaje deosebite, cu influenţă oarecum rusească. Această influenţă a venit acum câţiva ani o dată cu lansarea colecţiei Chanel de inspiraţie rusească”.

image image


Recente pe Ok! Magazine

andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp