Coafurile vedetelor la Oscar 2017 – reuşite sau greşite?

28 februarie, 2017
deschidere jpeg

Febra Oscarurilor s-a încheiat, dar ecourile sale stilistice vor răsuna mult timp de acum încolo. Hairstylistul Cristi Pascu este la curent cu trendurile internaţionale şi a comentat pentru noi coafurile câtorva vedete . Cine a greşit, cine a avut o apariţie de senzaţie şi cine s-a mulţumit cu o cofură banală? Iată verdictul său.

Kirsten Dunst

image

O coafură prea sauvage pentru gustul meu şi pentru un asemena eveniment. Am văzut-o de-a lungul timpului cu coafuri mult mai reuşite decât acest semi-coc deloc elaborat. Nu este cea mai indicată coafură pentru anvergură unui astfel de eveniment, mai ales că machiajul, ţinuta şi accesoriile au fost foarte atent alese. Aş fi apreciat un look mai elaborat, care să îi pună în evidenţă acel colier superb, cu diamante, creat de Niwaka.

 Viola Davis

image

Se poate să mergi la o gala şi cu părul scurt şi să oferi o apariţie spectaculoasă. Singură problema în cazul persoanelor de culoare este, însă, plantaţia părului şi faptul că nu se aranjează la fel de uşor precum al celolalti. Este, astfel, deosebit de important cum îţi fixezi şuviţele ca să fie în avantajul tău. În cazul Violei, faţa este uşor prea acoperită, s-ar fi putut un pic mai bine. Pare coafură care vrea să ascundă ceva decât una care să scoată în evidenţă. În mod normal, la acest tip de eveniment vrei să pui în evidenţă faţă luminoasă, dar, probabil că plantaţia părului nu i-a permis aşa ceva, aşa că mai bine a optat pentru un breton care să îi acopere fruntea.Ştiu că poartă adesea peruci, s-ar putea ca şi de această dată să fi optat pentru o perucă menită să îi ascundă rădăcinile şi fruntea.

Emma Stone

image

A încercat să respecte o regulă de aur pentru coafurile de gala: părul mult într-o parte şi uşor ondulat în varianta acelor valuri care se poartă, retro style, însă nu este nici pe departe o coafură elaborată. Este destul de lejeră şi uşor de făcut, poate chiar într-o jumătate de ora. Apreciez, însă, faptul că Emma ştie să poarte un look simplu, mai degrabă natural, având o alură mereu fresh. Cu acest styling ştie că nu va risca.

Scarlett Johansson

image

Este un alt exemplul ce dovedeşte că nu este necesar să ai un par lung pentru a arată spectaculos. La această coafură rebelă contribuie şi şuviţele, şi efectul vizual pe care îl oferă o rădăcina închisă cu vârfuri deschise. Este dovadă clară că poţi fi tunsă foarte scurt, periuţă pe lateral, şi să fii spectaculoasă într-o rochie de gala. Apreciez cerceii perfecţi pentru o coafură de acest gen, deoarece nu sunt nici masivi, nici foarte mici.

Olivia Culpo

image

Iată ce înseamnă un look perfect curat şi cu un breton impecabil, în totală armonie cu rochia, dar cu aceeaşi regulă de baza: părul cu o cărare mult într-o parte pentru a obine un efect glam. Coada lungă, simplă, sper să nu îi fi ştirbit din efectul sexy al spatelui gol. Poate un coc ar fi fost o alegere mai inspirată.

Emma Roberts

image

O coafură executată că la carte, după toate regulile specialiştilor şi care nu necesită un efort extraordinar de mare pentru a fi realizată de cineva cu ceva experienţă. Se poate realiza şi acasă. Este suficient să perii bine tot părul, să îl laşi pe bigudiuri cu cărare mult într-o parte, bine poziţionate, cu vârfurile perfect întoarse, pentru ca la final să le dai jos şi să piepteni vârfurile puţin şi să le fixezi cu un produs de styling.

Charlize Theron

image

Şi iată cum dintr-un par mediu poţi să obţii un look spectaculos, păstrându-ţi bretonul, dându-i volum şi lansându-l mult înălţat în partea superioară. E adevărat că toate acestea le poţi face şi când ai o fizionomie perfectă că a ei. Acest lucru ne dovedeşte că se pot face transformări de la un păr mediu la unul scurt, fără prea mare greutate şi să şi străluceşti pe covorul roşu. Cerceii Chopard sunt mult prea masivi pentru look-ul ei extrem de senzual.

image

 Cu o carieră de peste două decenii în domeniu, Cristi Pascu aduce în România trendurile dictate la nivel international şi lansează noi generaţii de specialiştii prin intermediul Academiei de Coafură Cristi Pascu.



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg