Cosmeticele personalizate ÔÇô noul trend ├«n ├«ngrijirea tenului

24 februarie, 2015
plush yellow jpeg

Marea provocare din faţa unui raft de îngrijire cosmetice este aceea de a nimeri exact produsul de care avem nevoie. Pentru că, nu o dată, am cheltuit bani pe ceva care părea să se potrivească, dar care a ajuns sa ne dezechilibreze tenul

Vrei un produs care sa r─âspund─â exact nevoilor tenului t─âu ? Acum acest lucru este posibil.

Marea provocare din fa┼úa unui raft de ├«ngrijire cosmetice este aceea de a nimeri exact produsul de care avem nevoie. Pentru c─â, nu o dat─â, am cheltuit bani pe ceva care p─ârea s─â se potriveasc─â, dar care a ajuns sa ne dezechilibreze tenul, fiind o alegere subiectiv─â, ┼či nu una care s─â corespund─â cerin┼úelor tenului nostru.

Noul trend ├«n ├«ngrijirea tenului tinde spre personalizarea produselor astfel ├«nc├ót acestea s─â ├«┼úi ofere exact ingredientele de care tenul t─âu are nevoie . Fie c─â ai nevoie de un produs pentru o hidratare intens─â sau te confrun┼úi cu probleme de hiperpigmentare , acnee sau pur si simplu e┼čti ingrijorat─â de apari┼úia primelor riduri , este foarte important s─â po┼úi alege un produs special creat pentru tine pentru a beneficia de cele mai bune rezultate.

Pasionat─â de valorile clasice, farmacista Ioana Marinescu, creator Plush Luxury BIO Cosmetics, ├«mbin─â formul─ârile galenice de tip ÔÇśold fashioned recipesÔÇÖ cu cele mai moderne cercet─âri ├«n domeniul dermatologiei ┼či chimiei moleculare farmaceutice si realizeaz─â o gama de produse BIO , personalizate nevoilor fiec─ârei persoane.

ÔÇťAnaliz├ónd problemele dermato-cosmetice a multor paciente, am ajuns la concluzia c─â un produs cosmetic formulat dup─â o re┼úet─â standard nu poate r─âspunde nevoilor tenului dec├ót ├«ntr-o propor┼úie de 60-75%. A┼ča cum avem personalit─â┼úi diferite, dorin┼úe ┼či tr─âiri diferite, a┼ča avem ┼či structura tegumentar─â total diferit─â fa┼ú─â de oricine altcineva. Studiile arat─â c─â un ten ├«┼či schimb─â, cel pu┼úin o dat─â la 10 luni, parametrii fiziologici. A┼čadar, pentru acela┼či ten, un produs de ├«ngrijire care se potrive┼čte ast─âzi de minune, peste c├óteva luni nu va mai fi ├«n parametrii optimi. ├Än plus, din cauza polu─ârii accentuate din ultimii ani, multe persoane acuz─â o sensibilitate sporit─â a tenului, motiv pentru care nu mai reu┼česc s─â se acomodeze cu cosmeticele tradi┼úionale, sau de mass maket. De altfel, ca ┼či rezisten┼úa pe care o dezvolt─âm fa┼ú─â de antibiotice, ac┼úiunile unui tratament de skincare se vor estompa dup─â o folosin┼ú─â ├«ndelungat─â. De aceea, doamnele care ├«┼či ├«ngrijesc constant tenul, ├«ncep s─â devin─â foarte preten┼úioase ├«n alegerea produselor. Astfel, pentru persoanele exigente cu felul ├«n care arat─â, sau, pur ┼či simplu pentru cunosc─âtoare, Plush Luxury BIO Cosmetics lanseaz─â cel mai revolu┼úionar concept de skin care: cosmeticele personalizateÔÇŁ Ioana Marinescu.

Pe siteul www.plush-biocosmetics.roputeti găsi produse cu formulări concepute deja pe diferite tipuri de ten, care acoperă toată gama de îngrijire. In plus, pentru a satisface cele mai exigente nevoi, Ioana Marinescu oferă consultanţă în alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile fiecărui ten:

ÔÇť├Änainte de a prepara produsele purt─âm o discu┼úie despre ce ├«┼či dore┼čte fiecare doamn─â de la un produs cosmetic, despre medica┼úia pe care o urmeaz─â ┼či despre ce probleme ale tenului trebuie rezolvate. Abia dup─â aceea ├«i concep schema de tratament cu produse special create pentru nevoile sale.ÔÇť

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a intra în dialog cu Ioana Marinescu accesati siteul http://www.plush-biocosmetics.rosau pagina de FaceBook

image