Cristi Pascu îţi spune ce nuanţe de blond se poartă iarna aceasta

15 noiembrie, 2016
Cristi Pascu Hairstylist jpeg

Cea mai purtată culoare de păr are parte de o revitalizare în acest sezon rece. Iată care sunt recomandările hairstylistului.

image

În sezonul rece, atunci când pielea îşi recapătă pigmentul natural, hairstylistul Cristi Pascu le recomandă doamnelor şi domnişoarelor care preferă blondul noi nuanţe la modă. Cum pielea albă şi o culoare deschisă la păr nu formează cea mai reuşită combinaţie, hairstylistul recomandă nuanţele “dark blonde” pentru un look cool şi la zero grade.

Blond cu rădăcini închise “Moda această a fost lansată de Sarah Jessica Parker odată cu serialul "Sex and the City", iar, la vremea respectiva, a ajuns chiar să scandalizeze lumea. Acum, acest stil este foarte căutat, în special în sezonul rece. Este foarte uşor de întreţinut, dă contur feţei şi îţi permite să jonglezi foarte uşor cu nuanţele de blond. Poţi să obţii acest look doar din şuviţe, nevopsind rădăcina, însă poţi totodată să schimbi culoarea rădăcinii şi să optezi pentru contrast cromatic. Giselle Bundchen, Jennifer Aniston şi Jennifer Lopez sunt doar câteva vedete care trec la această coafură pe timp de iarnă”, declara Cristi Pascu.

Gisele Bundchen

“Foarte multe femei vor dori să opteze în următoarea perioadă pentru bej sandre închis şi un balayage uşor. Pentru doamnele cu pielea deschisă, acest look contrastează cu faţa şi le pune ochii în evidenţă. În plus, bej sandre-ul este o nuanţă ce se poate deschide foarte uşor în primăvară. Fiecare femeie blondă doreşte să-şi facă o schimbare, fără însă ca părul să-i fie afectat pe termen lung”, continuă Cristi Pascu.

Gigi Haddid

“Este o culoare ce se poate obţine doar pe nuanţe foarte deschise de blond. Implică realizarea mai multor şuviţe în tonuri de bej-şaten”, spune specialistul.

image

“Tot mai multe femei adoră arămiul, care este o culoare plină de viaţă. Nu este nici un roşcat care îmbătrâneşte, şi nici o culoare comună. Se compune din mai multe vopseluri, având la bază un blond deschis şi arămiul. Intensitatea poate diferi în funcţie de preferinţă clientei”, mai spune Cristi Pascu.

image


Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg