Cristi Pascu îţi spune ce nuanţe de blond se poartă iarna aceasta

15 noiembrie, 2016
Cristi Pascu Hairstylist jpeg

Cea mai purtată culoare de păr are parte de o revitalizare în acest sezon rece. Iată care sunt recomandările hairstylistului.

image

În sezonul rece, atunci când pielea îşi recapătă pigmentul natural, hairstylistul Cristi Pascu le recomandă doamnelor şi domnişoarelor care preferă blondul noi nuanţe la modă. Cum pielea albă şi o culoare deschisă la păr nu formează cea mai reuşită combinaţie, hairstylistul recomandă nuanţele “dark blonde” pentru un look cool şi la zero grade.

Blond cu rădăcini închise “Moda această a fost lansată de Sarah Jessica Parker odată cu serialul "Sex and the City", iar, la vremea respectiva, a ajuns chiar să scandalizeze lumea. Acum, acest stil este foarte căutat, în special în sezonul rece. Este foarte uşor de întreţinut, dă contur feţei şi îţi permite să jonglezi foarte uşor cu nuanţele de blond. Poţi să obţii acest look doar din şuviţe, nevopsind rădăcina, însă poţi totodată să schimbi culoarea rădăcinii şi să optezi pentru contrast cromatic. Giselle Bundchen, Jennifer Aniston şi Jennifer Lopez sunt doar câteva vedete care trec la această coafură pe timp de iarnă”, declara Cristi Pascu.

Gisele Bundchen

“Foarte multe femei vor dori să opteze în următoarea perioadă pentru bej sandre închis şi un balayage uşor. Pentru doamnele cu pielea deschisă, acest look contrastează cu faţa şi le pune ochii în evidenţă. În plus, bej sandre-ul este o nuanţă ce se poate deschide foarte uşor în primăvară. Fiecare femeie blondă doreşte să-şi facă o schimbare, fără însă ca părul să-i fie afectat pe termen lung”, continuă Cristi Pascu.

Gigi Haddid

“Este o culoare ce se poate obţine doar pe nuanţe foarte deschise de blond. Implică realizarea mai multor şuviţe în tonuri de bej-şaten”, spune specialistul.

image

“Tot mai multe femei adoră arămiul, care este o culoare plină de viaţă. Nu este nici un roşcat care îmbătrâneşte, şi nici o culoare comună. Se compune din mai multe vopseluri, având la bază un blond deschis şi arămiul. Intensitatea poate diferi în funcţie de preferinţă clientei”, mai spune Cristi Pascu.

image


Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png