Cum a reuşit Jamie Oliver să slăbească?

25 august, 2015
jamie png

Ajunsese să ia în greutate destul de mult şi a simţit nevoia să ia atitudine. Jamie Oliver, celebrul bucătar britanic, a decis că e timpul să-şi schimbe stilul de viaţă şi alimentaţia, după ce a realizat că în ultimii ani a căpătat câteva kilograme în plus.

image

Jamie Oliver a reuşit să facă schimbări majore în viaţa lui. Bucătarul şi-a schimbat complet alimentaţia şi stilul de viaţă, pentru a avea mai multă energie şi pentru a scăpa de kilogramele în plus nedorite.

În vârstă de 40 de ani, Jamie Oliver, care în trecut declara că doarme doar trei ore şi jumătate pe noapte, a ajuns să-şi facă un program de somn şi de alimentaţie foarte strict, dar care îl ajută să se odihnească mult mai bine şi să fie mai sănătos. Astfel, Jamie merge la culcare la ora 22, a renunţat la alcool în timpul săptămânii, şi are grijă ca din alimentaţia lui regulată să nu lipsească nucile, verdeţurile şi algele.

image

”Somnul a ajuns să fie extrem de important pentru mine. Niciodată nu dormeam suficient şi nu-i înţelegeam importanţa. Acum când se face ora 22:00 merg la culcare. (...) O mână de nuci pe zi îţi va adauga trei ani la durata ta de viaţă. În plus, îţi înjumătăţesc ”şansele” de a face infarct.”, a declarat simpaticul bucătar, care a reuşit să scape de kilogramele în plus într-un timp relativ scurt.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg