Cum a slăbit Roxana Ionescu

13 septembrie, 2011

Roxana Ionescu a reuşit să ajungă la o formă fizică de invidiat cu ajutorul Ultimate Pilates, metodă inventată de Cori Grămescu. Celebrul instructor de fitness a ajutat-o pe Roxana să slăbească într-un mod

Roxana Ionescu a reuşit să ajungă la o formă fizică de invidiat cu ajutorul Ultimate Pilates, metodă inventată de Cori Grămescu. Celebrul instructor de fitness a ajutat-o pe Roxana să slăbească într-un mod sănătos, fără a se înfometa sau a renunţa la stilul alimentar tradiţional, preferat de vedetă.

Roxana Ionescu se numără printre primele vedete care au urmat Ultimate Pilates, înainte ca această metodă de fitness, prima inventată de un roman, să fie oficial lansată pe piaţă.

„Roxana a mers la Ultimate Pilates şi BodyWorship regulat şi, uneori, a participat la ore de Step Aerobic şi TaeBo. Dieta ei este una echilibrată. Mănâncă multe legume şi cantităţi moderate de carne slabă, lactate cu un conţinut moderat de grăsime şi fructe. Este o persoană foarte muncitoare şi ambiţioasă, care şi-a transformat foarte frumos corpul şi, lucru pe care nu multă lume îl ştie, găteşte foarte bine. Ea a reuşit să adapteze dieta ei la stiulul tradiţional de gătit, cu multe ciorbe şi supe, mâncare gătită în casă şi adaptări ale reţetelor tradiţionale într-un stil mai sănătos şi mai apropiat principiilor de dietă”, declară Cori Grămescu.

UltimatePilates este rezultatul unui intens studiu pe care Cori l-a aprofundat în ultimele luni şi vine în folosul celor care îşi doresc să îşi remodeleze corpul prin exerciţii dinamice, ghidate de un profesionist. Noua metodă, care poate fi urmată în centrele Lady Fit, revoluţionează conceptul de Pilates care, în formula clasică, devenise plictisitoare şi din ce în ce mai puţin frecventată. Ultimate Pilates compensează exact lipsurile metodei clasice: este dinamică, personalizabilă, distractivă, energică, oferă progresie şi conţine multe elemente noi.

Cori Grămescu spune că în doar 3 săptămâni clienta observă, garantat, o reducere a taliei cu trei centimetri, în condiţiile în care face acest antrenament de doar două ori pe săptămână. Primele vedete din România care au încercat UItimate Pilates sunt Geanina Varga, cea despre care Cori spune ca are unul din cele mai bine lucrate trupuri din showbizul românesc, Roxana Ionescu şi Oana Ioniţă, pe care a reuşit să o aducă, după naştere, la formele iniţiale.Recente pe Ok! Magazine

Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG