Cum arată acum Thylane Blondeau, supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”, la 21 de ani?

25 noiembrie, 2022
Thylane Blondeau, Getty (3) jpg

În 2007, primea titlul de „Cea mai frumoasă fetiță din lume”. Fotografiile ei impresionau de îndată.

Expresivitatea și inocența sa îi cucereau pe toți. Și ce bine, ele sunt prezente în continuare. Thylane Blondeau este un model cunoscut și a împlinit 21 de ani în primăvara acestui an.

Thylane Blondeau, PNG

Originară din Franța, Thylane Blondeau își încântă fanii zilnic pe rețelele de socializare.

Thylane Blondeau s-a născut în anul 2001 și și-a început cariera de model când avea numai 4 ani. Atunci a defilat pe catwalk pentru Jean Paul Gaultier.

Faptul că are părinți celebri a ajutat-o să se lanseze, însă frumusețea ei a adus-o în situația de a fi cunoscută în întreaga lume. Tatăl ei este fotbalistul Patrick Blondeau, iar mama ei este celebra actriță și prezentatoare TV din Franța, Veronika Loubry.

Thylane Blondeau are o carieră de success ca model, ea participând de-a lungul timpului la prezentările marilor case de modă.

În același timp, tânăra a mărturisit că face lecții de canto, știe să cânte la tobe și la pian și că este pasionată de actorie.

În 2015 Thylane Blondeau a jucat în filmul „Belle & Sebastian: The Adventure Continues” și a mărturisit că i-a plăcut extrem de mult acea experiență. Potrivit Express.co.uk, în anul 2018, Blondeau și-a creat propriul brand de haine, Heaven May.

Nici la capitolul viață amoroasă Thylane Blondeau nu stă rău. Franțuzoaica este logodită cu Ben Attal, fiul actorului Yvan Attal și al actriței Charlotte Gainsbourg. Cei doi formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar în octombrie și-au anunțat logodna.

Anul trecut, tânăra a ajuns de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Medicii i-au decoperit un chist ovarian de circa 5-6 cm și au decis să o opereze de urgență. „Anul trecut am fost supusă unei operații de urgență după ce un chist ovarian mi-a explodat în burtă. După 3 luni de la operație am început să am dureri iar și am crezut că este de la intervenție. Anul acesta am fost consultată de trei ginecologi, am vizitat patru centre de radiologie din Paris și toți mi-au zis același lucru: Nu-ți face griji. Nu ai nimic. Totul este doar în capul tău. Acum patru zile, am ajuns iar la urgențe pentru că mă durea burta îngrozitor. Mi s-a spus că totul e în regulă și să revin la control peste 2 – 3 luni”, a scris modelul Thylane Blondeau, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg
Pentru ce să optezi încălzire centrală prin calorifere sau prin sistem pentru pardoseală jpg
okmagazine ro (3) jpg
Nicu Bocancea Poarta catre viitor Belgia 10 jpg
bani  foto   Shutterstock jpg