Cum își menține Monica Bîrlădeanu talia de viespe la 44 de ani. Alimentul pe care l-a eliminat complet

21 august, 2023

Este firesc ca vedetele autohtone sau internaționale să fie inspiraționale. Căci așa este și Monica Bîrlădeanu, una dintre cele mai frumoase actrițe românce.

Monica Birladeanu decolteu (2) jpg

Pe numele său de scenă Monica Dean, frumoasa brunetă face furori și la 44 de ani, cu talia sa de viespe. Pe măsură ce a înaintat în vârstă, Monica Bîrlădeanu este mult mai atentă la stilul de viață pe care îl are. Diva a detaliat în cadrul unei emisiuni televizate care sunt principiile alimentare după care se ghidează acum. Acestea nu sunt deloc complicate, ci foarte adaptate la vremurile actuale. Din ce în ce mai multe femei arată spectaculos deși sunt trecute de 40 de ani, grație unei formule simple, cu eficacitate dovedită: absența zahărului rafinat din alimentație și creșterea aportului proteic.

Care este ideea?

Proteinele sunt hrana mușchilor. O musculatură definită este pe cât de estetică, pe atât de sănătoasă. Mulți nutriționiști evidențiază nevoia antrenamentelor care să stimuleze mușchii, în felul acesta se arde grăsimea.

Și Monica Bîrlădeanu spune că a tăiat complet și definitiv din viața sa dulciurile, axându-se pe o dietă proteică.

monica birladeanu

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei.

La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când.”, explică Monica Bîrlădeanu.

Actriţa ține de mai mult timp și o dietă hiperproteică, pe care a adoptat-o la recomandarea unui medic nutriţionist.

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. Da, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte.

Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a mai spus Monica Bîrlădeanu.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg