Cum îşi menţine silueta Silvia Lăuneanu FOTO

20 iunie, 2017
Silvia Launeanu New York silueta fitness (4) jpeg

A fost mereu fit, iar acum, de când e mămica unui băieţel, are silueta unei femei care pară să nu fi născut niciodată. Uite cum reuşeşte.

image

Silvia Lăuneanu are silueta la care visează orice femeie. Frumoasa brunetă cu păr lung trăieşte de ceva timp la New York, împreună cu soţul ei, Sorin Botezatu, şi fiul lor, Alexandru. Dar chiar dacă e mămică full time, Silvia reuşeşte să-şi acorde şi ei timp şi să se îngrijească de felul în care arată.

Încă de când l-a născut pe Alexandru şi-a promis că va reveni în sala de sport şi iată că s-a ţinut de cuvânt. Asta şi pentru că blocul din Manhattan în care locuieşte este dotat cu sală de fitness şi chiar cu o piscină pe terasa blocului.

Şi iată cum, deşi şi-a revenit spectaculos după sarcină în mod natural, artista de 41 de ani s-a reapucat de tras fiare şi de înot. Asta pe lângă alergarea de zi cu zi după puştiul ei şi mersul cu bicicleta.

"După sală...merg şi câteva bazine în piscina de pe bloc, nu? ", a scris Silvia pe contul ei de socializare, postând câteva instantanee de la antrenamentul ei zilnic.

image


Recente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin