Cum îţi îngrijeşti tenul primăvara. Sfaturi de urmat

4 martie, 2021
1 ten8 jpg jpeg

Primăvara, tenul nostru are nevoie de o îngrijire aparte. Ne despărţim de sezonul rece, aşa că puţin mai multă hidratare nu strică niciodată.

Specialiştii Fareo îţi propun cele mai eficiente tratamente şi câteva trucuri pentru ca frumuseţea ta să nu aibă de suferit. Iată ce trebuie să ai în vedere!

Periodicitatea - atunci când te decizi pentru o procedură cosmetică, trebuie să te asiguri că poţi urma cadenţa indicată de dermatologul sau cosmeticianul tău, dar şi că poţi accepta accepta posibilele efecte nedorite, precum roşeaţa, descuamare, apariţia edem-ului etc. Urmează doar tratamentele faţă de care poţi fi perseverentă, fie că vorbim de o mască sau de un filler chirurgical.

Anotimpul - procedurile care presupun sensibilizarea tenului precum peelig chimic sau orice tip de laser se fac în perioade cu indice UV scăzut (toamna şi iarna). Orice excepţie de la această regula te poate face să te trezeşti cu pete, chiar dacă foloseşti filtru UV.

Bugetul - calculează dinainte costul total al procedurii însumând toate sedinţele de care ai nevoie pentru a obţine rezultatele dorite. Astfel îţi va fi mai uşor să decizi asupra căror tratamente să te opreşti.

Strălucire

Indiferent de tipul de ten, primăvara este nevoie de un boost suplimentar de îngrijire pentru a-şi recâştiga strălucirea şi prospeţimea.

Radical: Cele mai popularea proceduri sunt mezoterapia - injectarea unor vitamine şi enzime adânc în epidermă şi terapia vampir - în care plasma din sângele tău vine extrasă şi reinjectată în piele.

Spa: tratamentele cosmetice la salon în 3 pasi (curăţare, preparare şi hidratare) care utilizează termotehnologia şi LED terapia.

Rejuvenare

Radical: Microneedlingul generează o serie de mici lezuni în piele ceea ce forţează mecanismul de regenerare al tenului, rezultând o piele mai tânără şi un aspect mai uniform.

Spa: Radiofrecvenţa generează căldură în straturile profunde ale epidermei ceea ce stimulează producerea de colagen şi elastină.

Un dispozitiv de curăţare şi o mască pot face minuni. Tehnologia de încălzire blandă şi super-rapidă înmoaie instantaneu şi pregăteşte pielea pentru a infuza ingredientele din mască şi mai profund, la o temperatură optimizată de 45 °C. Rezultate pot fi vizibile dacă urmezi acest proces de două ori pe sîăptămâni.

Revitalizare

Radical: liftingul cu fire repoziţionează ţesăturile pentru a reda aspectul proaspăt şi odihnit al tenului, acţionând în zonele unde pielea este mai lăsată şi lipsită de vitalitate.

Spa: Crioterapia determină vasele de sânge să se contracte şi să se dilate într-un ritm accelerat, ceea ce permite substanţelor active din tratament să penetreze mai adânc şi să acţioneze intens la nivelul tenului.

Aşadar, indiferent de nevoile specifice ale tenului tău, trebuie să iei în considerare faptul că poţi face minuni şi la tine acasă, aşa că poţi rări vizitele la salon. Până la urmă tot ce ne dorim este un ten curat, îngrijit şi strălucitor.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
AFIS FILM  jpg