Cum îţi protejezi pielea de temperaturile caniculare, cu ajutorul acidului hialuronic

3 iulie, 2019
2 jessica alba png png

Pe cât este de aşteptată, pe atât de multe probleme aduce cu ea vara.

Printre ele se numără nevoia crescută de hidratare a pielii şi estomparea ridurilor fine. Dr. Amalia Anghel, medic specialist dermatovenerologie, propune o soluţie eficientă pentru toate acestea. Este vorba de Juvederm Volite, un acid hialuronic de hidratare pe termen lung. O singura procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni.

amalia anghel almalaser skinmed clinic jpg jpeg

“Acest produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate şi catifelare. Produsul este destinat pacienţilor care doresc o îmbunătăţire vizibilă a calităţii pielii de pe faţă, gât, decolteu şi mâini”, spune dr. Anghel. Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifing. Substanţa injectată acţionează prin creşterea densităţii straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospeţime şi rejuvenare, care durează timp îndelungat. Pe lângă hidratare, umplerea ridurilor fine prin difuzarea substanţei este esenţială.

Procedura nu este dureroasă, efectuându-se cu anestezie locală. Injectarea cu Volite se face cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generaţie de dispozitive medicale, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar şi reducerea considerabilă a riscului apariţiei hematoamelor. În plus, conţinutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg