Cum le preferi: blonde sau brune?

26 ianuarie, 2012

Vedetele îşi schimbă look-ul de fiecare dată când li se năzare. Iată încercările pe care le-au făcut celebrităţile de-a lungul carierei lor. Ce nuanţă de păr crezi că li se potriveşte: deschisă sau închisă la culoare?

Vedetele îşi schimbă look-ul de fiecare dată când li se năzare. Iată încercările pe care le-au făcut celebrităţile de-a lungul carierei lor. Ce nuanţă de păr crezi că li se potriveşte: deschisă sau închisă la culoare?

Scarlett Johansson

Bomba sexy de la Hollywood a lăsat pe toată lumea cu gura căscată de uimire atunci când a apărut pe covorul roşu cu pletele negre. Cel mai probabil că şi ea şi-a dat seama de greşala făcută, pentru că s-a transformat apoi peste noapte în blonda fatală pe care o cunoşteam de mult timp.

Beyoncé

E limpede că frumoasa mulatră numai blondă naturală nu este. Însă nuanţa deschisă a părului o prinde de minune. La fel de mult este admirată şi imaginea vedetei ca brunetă. Ţie cum îţi place: blondă sau brunetă?

Katherine Heigl

A cucerit publicul cu zâmbetul ei minunat şi cu şuviţele sale aurii. Dar s-a plictisit, la un moment dat, de imaginea ei á la Marilyn Monroe şi şi-a închis părul cât s-a putut de mult. Ce zici: o prinde mai bine nuanţa închisă a părului sau e de preferat blondul care a făcut-o celebră?

Kim Kardashian

O brunetă prin definiţie! Astfel am putea s-o definim pe vedeta de reality show. Numai că, din curiozitate să vadă dacă blondele se distrează într-adevăr mai bine decât brunetele sau roşcatele, Kim s-a vopsit, într-o bună zi, într-un ton mult mai deschis decât o făcuse pe ea mama natură. Ce zici: a făcut o alegere bună sau nu?

Britney Spears

Altă blondă notorie! Numai că au apucat-o, într-o bună zi, gărgăunii şi şi-a schimbat radical înfăţişarea. Când şi-a etalat podoaba capilară neagră ca abanosul, am zis: „Slavă Domnului că-i doar atât, se putea şi mai rău, se putea să se radă iar pe cap!” Până la urmă, a revenit la vechiul look, de blondă cu sex appeal. A făcut bine sau nu?

foto: Reuters, www.poponthepop.comRecente pe Ok! Magazine

de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
poza buget jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg
ce ca ti de ski te protejeaza cel mai bine jpg
Garderoba de iarnă jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
masuta jpg
antonescu