Cum s-a schimbat înfăţişarea lui Jennifer Aniston de-a lungul anilor?

19 februarie, 2016
colaj1 jpeg

Este una dintre cele mai talentate şi îndrăgite actriţe de la Hollywood. Şi cum în urmă cu o săptămână Jennifer Aniston a împlinit 47 de ani, ne-am gândit să facem o retrospectivă a look-urilor pe care simpatica actriţă le-a avut până acum! Haideţi să vedem, aşadar, cum s-a schimbat înfăţişarea actriţei de-a lungul anilor!

1990 - 1999

Prima fotografie datează din 1990, pe când Aniston filma la serialul ”Ferris Bueller TV”. Doi ani mai târziu, Aniston îşi schimbase deja look-ul, optând pentru breton şi o nuanţă mai arămie a părului (1992, reclamă).

Cea de-a treia fotografie a fost surprinsă în iunie 1995, pe când Jennifer se afla la un picnic caritabil. Aici, soţia lui Justin Theroux avea părul tuns scurt şi filat în faţă.

Alţi doi ani mai târziu, Jennifer îşi deschise părul şi optase pentru o nuanţă care se aseamănă cu cea pe care o are astăzi. În fotografia  nr. 4, Aniston se afla la premiera ”Picture Perfect”, în iulie 1997.

Ultima fotografie ne-o arată pe Jennifer Aniston în 1999, în plină glorie cinematografică, dar şi amoroasă, căci pe atunci era partenera lui Brad Pitt. Un bob scurt, foarte sexy, cu care ne-ar plăcea s-o vedem şi astăzi.

image

2000 - 2009

O decadă în care look-ul lui Jennifer Aniston nu s-a mai schimbat atât de mult.

Prima fotografie a fost surprinsă în 2000, la o petrecere de după decernarea premiilor Oscar, la care Jennifer a participat cu Brad Pitt. Un blond deschis, platinat, care o prindea destul de bine.

Următoarea fotografie a fost realizată în 2002, la decernarea premiilor Emmy, când Jennifer a optat pentru nişte bucle inegale.

În 2004, Jennifer Aniston păstra încă un aer rebel şi se afişa pe covorul roşu cu un blond destul de puternic.

Un alt look de Oscar, în cea de-a patra fotografie, pentru care Jennnifer a optat în 2006.

În ultima fotografie, look-ul actriţei se apropia de cel pe care-l afişează şi-n prezent. Aici, Jen era la decernarea premiilor Oscar.

image

2010 - 2016

Şase ani care au reprezentat pentru Aniston împlinirea ca actriţă, dar şi ca femeie. Punctul culminant a fost în anul 2015, când Aniston a primit o a treia nominalizare la Globurile de Aur, şi s-a căsătorit cu Justin Theroux.

Prima fotografie este din 2010, pe când Jennifer îşi făcea apariţia la show-ul ”The Late Show with David Letterman”. „Messy hair all the way!”

În 2011, Jennifer trecuse la acest bob stilish, pe care-l mai adoptase şi-n 1999. Încă sperăm să revină la el.

Următoarea fotografie e din 2013, pe când Jennifer primea un trofeul People`s Choice Awards pentru prestaţia sa din pelicula ”Wanderlust”.

În 2015, Jennifer Aniston îşi făcea prezenţa la Globurile de Aur la braţul lui Justin Theroux. Un look relaxat, care o prinde de minune.

Ultima fotografie a fost surprinsă în 2016, la Critics Choice Award. Anul acesta, se pare că Jennifer afişează un look asemănător cu cel de anul trecut, purtându-şi părul într-un blond mai închis, de lungime medie.

image

sursa foto: arhivă