Cure ciudate ale vedetelor. Ce fac vedetele pentru un look mereu strălucitor

9 februarie, 2016
Cure ciudate ale vedetelor jpeg

A fi vedetă nu este întotdeauna uşor, mai ales când vine vorba de un look cât mai proaspăt, mai sănătos şi mai strălucitor, aşa cum se prezintă toate vedetele. Ce fac ele oare pentru a se păstra veşnic tinere şi arătoase? Iată unele dintre curele ciudate ale vedetelor.

Jessica Simpson arată excelent după cura ciudată pe care a ţinut-o

Cure ciudate ale vedetelor – cură cu sucuri naturale

Dieta cu sucuri ale Jessicăi Simpson este una dintre curele ciudate ale vedetelor. Aceasta a început dieta imediat după ce a născut-o pe fiica sa, Maxwell. Vedeta a băut în primele cinci zile 3 sucuri naturale pe zi, alături de două gustări sănătoase. Apoi, în următoarele cinci zile a băut doar două sucuri naturale alături de două gustări sănătoase şi o masă, iar la final a băut un singur suc natural, alături de două gustări şi două mese sănătoase. Vedeta  a rezistat cu succes unei diete ciudate, doar cu sucuri şi câteva gustări, mai ales după naştere.

Cure ciudate ale vedetelor – cura cu oţet şi cura în 7 culori

Şi mai ciudată este cura fotomodelului Megan Fox, care obişnuieşte să bea shot-uri cu oţet. Ea consideră că oţetul curăţă sistemul digestiv şi reduce reţinerea de apă în organism. Se cunoaşte faptul că oţetul arde grăsimile, dar băut în combinaţie cu apă, în niciun caz dat pe gât aşa simplu.

Adriana Lima la o prezentare Victoria Secret 2015, New York, arată incredibil

O cură ciudată se întâlneşte şi la Adriana Lima, imaginea Victoria Secret, cură ce nu ar trebui recomandată. Vedeta bea shake-uri cu proteine, care conţin şi praf de ouă, vitamine şi suplimente. Dieta durează 9 zile, o ţine de obicei înainte de prezentările de modă. În aceste 9 zile modelul nu consumă nimic solid. Iar cu 12 ore înainte de prezentare nu bea absolut deloc apă. Are un corp de invidiat, dar clar secretul ei se încadrează în cure ciudate ale vedetelor.

Cura în 7 culori a fost urmată cu succes de Christina Aguilera. Cura a fost inventată pentru a încuraja consumul de fructe şi legume. Oricum, nu se încadrează printre curele normale. Cei care o urmează trebuie să mănânce doar alimente de o singură culoare. Începând cu alb, apoi roşu, verde, portocaliu, violet, galben şi la final, alimente din toate culorile.

Natalie Portman a slăbit drastic cu o cură ciudată

Cura „Black Swan”, o altă dietă ciudată şi extremă. Natalie Portman a slăbit 10 kilograme pentru rolul balerinei din renumitul film. După ce şi-a redus caloriile la 1.200 pe zi, Portman a lucrat enorm, de la cinci la opt ore pe zi de balet, înot şi antrenament fizic. O cură foarte epuizantă şi ciudată, dar care a meritat, actriţa s-a ales cu Oscarul.

Cura ţinută de Beyonce nu este nici ea una normală. Vedeta a slăbit pentru rolul lui Deena Jones din „Dreamgirls” cu o dietă lichidă. Aceasta a băut sucuri de lămâie sau lime, sirop de arţar şi sucuri cu ardei iute. În plus a băut apă de 6-12 ori pe zi. A mâncat doar legume timp de 14 zile.

Cure ciudate ale vedetelor – cura cu mâncare de bebeluşi

Cura cu piureuri pentru bebeluşi ţinută de Gwyneth Paltrow este considerată una dintre cele mai ciudate. Vedeta a reuşit să se menţină cu borcane de piureuri de bebeluşi, mâncare ce ajută la eliminarea toxinelor şi la pierderea greutăţii rapid.

January Jones a slăbit cu propria placentă

Cura cu placentă urmată de January Jones este cel puţin bizară şi total neobişnuită. Aceasta şi-a transformat placenta în pilule, după ce l-a născut pe fiul ei, Xander. Vedeta a înghiţit toate pilulele. Se pare că placenta conţine o cantitate mare de hormoni care ajută la retragerea uterului până la volumul dinainte de naştere. Astfel, abdomenul devine la fel de ferm ca înainte.

O cură ciudată, care pare să meargă pentru unele vedete este cura cu alcool. Practic, nu faci decât să te distrezi şi să bei, aşa cum a făcut şi Lady Gaga. După o noapte zdravănă de beţie, te trezeşti şi mergi la sală, neapărat. Exerciţiile şi mişcarea ajută la eliminarea mahmurelii şi te menţine în formă.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg