De ce s─â folose┼čti o masc─â de p─âr?

19 noiembrie, 2020
1 makeup okmagazine jpg jpeg

P─ârul necesit─â o ├«ngrijire special─â, deoarece factorii nocivi ai mediului, utilizarea constant─â a produselor ┼či a instrumentelor de coafat afecteaz─â negativ starea ┼či aspectul acestuia. Astfel, pentru a avea un p─âr s─ân─âtos, frumos ┼či str─âlucitor, trebuie s─â ├«i asigur─âm o ├«ngrijire special─â, folosind o masc─â de p─âr.

De ce s─â folose┼čti o masc─â de p─âr?

De cele mai multe ori, femeile consider─â c─â utilizarea unui ┼čampon ┼či a unui balsam este suficient─â pentru ├«ngrijirea p─ârului. ├Äns─â, trebuie s─â cunoa┼čtem faptul c─â ┼čamponul con┼úine ingrediente agresive care pot afecta negativ starea p─ârului, f─âc├óndu-l mai uscat ┼či sub┼úire. Balsamul reduce oarecum efectele d─âun─âtoare ale ┼čamponului ┼či neteze┼čte ┼čuvi┼úele, ├«ns─â cantitatea de nutrien┼úi din compozi┼úia acestuia nu este suficient─â pentru hr─ânirea intens─â a p─ârului. Astfel, este necesar s─â utiliz─âm o masc─â de p─âr, pentru a oferi acestuia cea mai eficient─â ┼či delicat─â ├«ngrijire, f─âc├óndu-l mai puternic, s─ân─âtos ┼či str─âlucitor.

Masca are o mul┼úime de beneficii asupra podoabei capilare, deoarece con┼úine o cantitate mare de ingrediente valoroase care au proprietatea s─â p─âtrund─â ├«n structura firelor ┼či s─â le hr─âneasc─â cu substan┼úe nutritive, s─â le hidrateze profund, s─â le regenereze, s─â accelereze cre┼čterea ┼či s─â previn─â c─âderea acestora, precum ┼či s─â men┼úin─â culoarea intens─â un timp c├ót mai ├«ndelungat.

O masc─â trebuie aleas─â corect ├«n func┼úie de tipul de p─âr. Spre exemplu, pentru p─ârul uscat ┼či deteriorat ai nevoie de un remediu pe baz─â de ingrediente hidratante care, totodat─â s─â regenereze structura ┼čuvi┼úelor. Pentru p─ârul lipsit de volum o masc─â pe baz─â de proteine va fi alegerea perfect─â, iar pentru p─ârul gras opteaz─â pentru un produs lipsit de uleiuri.

Pentru a ob┼úine rezultatele mult a┼čteptate, este necesar s─â folose┼čti o masc─â de 1-2 ori pe s─âpt─âm├ón─â. Aceasta se aplic─â pe toat─â lungimea firelor umede (de la jum─âtate p├ón─â la v├órfuri) ┼či nu pe scalp. Se las─â s─â ac┼úioneze conform timpului indicat ├«n instruc┼úiuni, apoi se cl─âte┼čte bine cu ap─â. Dup─â aplicarea m─â┼čtii nu se spal─â p─ârul cu ┼čampon, astfel ├«nc├ót aceasta nu ├«┼či va mai face efectul.

Utilizarea regulat─â a unei m─â┼čti va face p─ârul mai puternic, m─ât─âsos, str─âlucitor, moale ┼či u┼čor de piept─ânat. Astfel, pentru a te bucura din plin de propriet─â┼úile benefice ale acestui produs inovator, nu ezita nici o clip─â s─â achizi┼úionezi ┼či tu masca potrivit─â tipului t─âu de p─âr ┼či s─â asiguri acestuia cea mai bun─â ├«ngrijire.Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg