De ce să foloseşti o mască de păr?

19 noiembrie, 2020
1 makeup okmagazine jpg jpeg

Părul necesită o îngrijire specială, deoarece factorii nocivi ai mediului, utilizarea constantă a produselor şi a instrumentelor de coafat afectează negativ starea şi aspectul acestuia. Astfel, pentru a avea un păr sănătos, frumos şi strălucitor, trebuie să îi asigurăm o îngrijire specială, folosind o mască de păr.

De ce să foloseşti o mască de păr?

De cele mai multe ori, femeile consideră că utilizarea unui şampon şi a unui balsam este suficientă pentru îngrijirea părului. Însă, trebuie să cunoaştem faptul că şamponul conţine ingrediente agresive care pot afecta negativ starea părului, făcându-l mai uscat şi subţire. Balsamul reduce oarecum efectele dăunătoare ale şamponului şi netezeşte şuviţele, însă cantitatea de nutrienţi din compoziţia acestuia nu este suficientă pentru hrănirea intensă a părului. Astfel, este necesar să utilizăm o mască de păr, pentru a oferi acestuia cea mai eficientă şi delicată îngrijire, făcându-l mai puternic, sănătos şi strălucitor.

Masca are o mulţime de beneficii asupra podoabei capilare, deoarece conţine o cantitate mare de ingrediente valoroase care au proprietatea să pătrundă în structura firelor şi să le hrănească cu substanţe nutritive, să le hidrateze profund, să le regenereze, să accelereze creşterea şi să prevină căderea acestora, precum şi să menţină culoarea intensă un timp cât mai îndelungat.

O mască trebuie aleasă corect în funcţie de tipul de păr. Spre exemplu, pentru părul uscat şi deteriorat ai nevoie de un remediu pe bază de ingrediente hidratante care, totodată să regenereze structura şuviţelor. Pentru părul lipsit de volum o mască pe bază de proteine va fi alegerea perfectă, iar pentru părul gras optează pentru un produs lipsit de uleiuri.

Pentru a obţine rezultatele mult aşteptate, este necesar să foloseşti o mască de 1-2 ori pe săptămână. Aceasta se aplică pe toată lungimea firelor umede (de la jumătate până la vârfuri) şi nu pe scalp. Se lasă să acţioneze conform timpului indicat în instrucţiuni, apoi se clăteşte bine cu apă. După aplicarea măştii nu se spală părul cu şampon, astfel încât aceasta nu îşi va mai face efectul.

Utilizarea regulată a unei măşti va face părul mai puternic, mătăsos, strălucitor, moale şi uşor de pieptănat. Astfel, pentru a te bucura din plin de proprietăţile benefice ale acestui produs inovator, nu ezita nici o clipă să achiziţionezi şi tu masca potrivită tipului tău de păr şi să asiguri acestuia cea mai bună îngrijire.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg