Defectele fizice ale sex simbolurilor

2 februarie, 2011

Nici măcar starurile de la Hollywood nu sunt lipsite de imperfecţiuni. Paparazzi care le urmăresc fiecare mişcare au surprins ce cusururi ascund vedetele, care au dat până acum impresia că au o înfăţişare desăvârşită.

Nici măcar starurile de la Hollywood nu sunt lipsite de imperfecţiuni. Paparazzi care le urmăresc fiecare mişcare au surprins ce cusururi ascund vedetele, care au dat până acum impresia că au o înfăţişare desăvârşită.

Fără buric

Nu, această imagine nu este corectată în Photoshop şi nici nu este o iluzie optică! Karolina Kurkova, un model Victoria's Secret care părea perfecţiunea întruchipată, chiar nu are buric! Nu că ar fi avut ce face cu el, dacă-l avea, dar atâta timp cât restul pământenilor posedă aşa ceva, considerăm că blonda este depunctată pentru asemenea defect. Karolina a rămas fără buric în urma unei operaţii nereuşite care i s-a făcut în copilărie.

Ochi de diferite culori

Kate Bosworth, Jane Seymour, Dan Aykroyd, Mila Kunis, Christopher Walken şi Kiefer Sutherland suferă toţi de Heterocromia iridis, o boală rar întâlnită la oameni, care are ca efect nuanţe diferite ale irisului.

Al treilea sfârc

Mark Wahlberg are un fizic impresionant, pe care nu ezită să-l afişeze prin filmele de acţiune în care joacă. Doar că un cusur de-ai lui necesită ceva mai multă pregătire în încăperea unde i se aplică machiajul înainte de a urca pe platoul de filmare. Actorul are un al treilea sfârc, fapt dovedit de imaginile cu el la bustul gol. Culmea e că el nu e singurul care se poate "mândri" cu asemenea "realizare": şi cântăreaţa Lily Allen, şi actriţa Tilda Swinton au asemenea defect. Pe când artista Carrie Underwood a recunoscut că a avut şi ea un al treilea sfârc, dar l-a înlăturat chirugical din cauza că-i era jenă să se afişeze cu el.

Şase degete?

Kate Hudson şi Halle Berry sunt două dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, admirate constant pentru trupul lor bine făcut. Cu toate astea, se zvoneşte că ar avea şase degete la picior. În cel mai bun caz este vorba despre un mont inestetic şi mare, care s-a format lângă degetul mic. Iar asemenea oroare s-a putut întâmpla pentru că cele două actriţe poartă de nenumărate ori pantofi cu tocuri înalte, care ajung să deformeze astfel piciorul.

Buză de iepure

Defectul lui Joaquin Phoenix este vizibil cu ochiul liber. Se pare că atrăgătorul actor s-a născut cu buză de iepure şi ulterior a încercat să corecteze chirurgical imperfecţiunea. Acum este într-adevăr mai puţin evidentă şi chiar face parte din farmecul său.

Desfigurat de vărsat de vânt?

Puteam să punem mâna în foc că vărsatul de vânt a făcut ravagii asupra chipului celebrului cântăreţ Seal. Când colo, soţul lui Heidi Klum a suferit pe timpul adolescenţei de Lupus discoid, o dermatoză cronică, care este caracterizată printr-o erupţie cutanată sub forma unei măşti pe faţă.

Fără deget

Actorul Vince Vaughn şi-a pierdut vârful degetului său mare de la mâna dreaptă în adolescenţă. La 17 ani, vedeta a avut un accident de maşină, în urma căruia a rămas cu această imperfecţiune.

Mână bărbătească

a făcut furori cu chipul ei extraordinar de frumos, şi nici trupul său nu părea să fie mai prejos. Ceea ce nu ştiu mulţi dintre cei care o adoră pe soţia lui Bryan Austin Green este că are degetele mari butucănoase şi de-a dreptul urâte. Hm, ce contrast între gingăşia feţei şi mâinile ei groase ca ale unui bărbat!Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG