Descoperă noua metodă revoluţionară în materie de frumuseţe: pensatul cu aţă!

8 august, 2018
threading 1 jpeg

Pensatul cu aţă, denumit şi threading, a devenit din ce în ce mai popular în rândul saloanelor de cosmetică, deoarece este o tehnică mult mai eficientă, rapidă, igienică şi nedureroasă. Metoda este folosită de către femeile din Orient încă din Antichitate şi era folosită doar la ocazii speciale, cum ar fi căsătoria. Deşi procedura poate părea complicată pentru noi, pentru specialişti se pare că technica e cât se poate de simplă. Firul de aţă se înfăşoară pe degete, iar specialistul în înfrumuseţare urmează o linie imaginară care defineşte rezultatul.

image

Dina Gheorghian, lash & brow artist şi manager Evole Studio, ne explică pe îndelete detalii despre această tehnică:

Care sunt avantajele pensatului cu aţă?

"Este extrem de igienic, iar pielea nu intră în contact cu produse chimice: în timpul proucedurii, doar firul de aţă îţi atinge pielea. După fiecare utilizare, aţa este aruncată. Apoi, pensatul cu aţă oferă sprâncenelor o linie bine definită datorită preciziei. În timp, rezultatele temporare pot deveni permanente: repetată, această tehnică de pensat sprâncene poate elimina foliculii, împiedicând astfel părul să mai crească. De exemplu, la cei care optează pentru pensatul tradiţional (pensetă), părul creşte chiar şi după numai o săptămână, pe când la threading firul de păr apare după mai bine de două săptămâni. Atunci când ai un ten sensibil sau cu probleme, pensatul cu aţă este cel mai indicat, deoarece nu traumatizează ţesuturile şi permite smulgerea chiar şi celor mai scurte fire de păr", ne sfătuieşte Dina.

Ce ne recomandă Dina să evităm după realizarea procedurii?

"Pentru a evita iritarea pielii, nu va expuneţi căldurii imediat după pensat (saună, băi de aburi, soare, exerciţii fizice intense). Exfolierea regulată vă ajută la înlăturarea celulelor moarte şi creşterea firelor de păr sub piele. Atenţie, însă! Lăsăţi să treacă cel puţin o zi înainte de a face primul scrub", adaugă Dina.

Dacă te-ai convins că această procedură trebuie încercată, îţi recomandăm să apelezi la specialiştii de la Evole Lash Brow & Beauty Studio. Salonul este situat pe Strada Ottoi Călin 20 – 22, Sector 3, Bucureşti. Te asigurăm că te vei răsfăţa cu servicii premium, în compania unei echipe prietenoase şi profesioniste.

Pentru informaţii suplimentare sau programări, poţi contacta echipa Evole pe canalele de social media

sau la telefon: 0724 490 204Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}