Descoper─â noul brand de parfumuri MYSU ┼či las─â-te purtat ├«ntr-o c─âl─âtorie ├«n lumea misterelor

4 noiembrie, 2020
1 poza game jpg jpeg

Create ├«mpreun─â cu parfumieri de renume interna┼úional, ce dezvolt─â esen┼úe pentru branduri consacrate ┼či ofer─â consultan┼ú─â brandurilor de lux, gamele MYSU pentru Ea ┼či El au fost lansate, recent, pe pia┼úa din Rom├ónia.

Brandul MYSU este unul autohton, o provocare n─âscut─â din dorin┼úa de a crea o arom─â accesibil─â, ce vizeaz─â pia┼úa de parfumerie middle-market, dar ├«ntrunind, totodat─â, caracteristicile unui parfum unic, de calitate superioar─â. Gamele acestei case au fost lansate ├«n aceast─â toamn─â ┼či sunt disponibile pe www.mysuparfum.com, dar ┼či ├«n centre comerciale precum B─âneasa Shopping City, Magazinul Unirea din Bucure┼čti, Iulius Mall etc.

5 w06 jpg jpeg
Mysu Classic Collection for Her

Pe o pia┼ú─â extrem de competitiv─â, conservatoare ┼či preten┼úioas─â, cum este cea a parfumeriei, brandul MYSU dore┼čte s─â transmit─â un mesaj simplu, modern prin intermediul numelui at├ót de accesibil ┼či cuceritor, prin intermediul aromelor dedicate ambelor sexe. Semn─âtura olfactiv─â a femeii MYSU este pe c├ót de puternic─â, pe at├ót de senzual─â, creat─â pentru a s─ârb─âtori feminitatea, ├«n toat─â complexitatea ei, propun├ónd o combina┼úie ├«ndr─âznea┼ú─â de elemente ├«ntunecate ┼či luminoase, care ├«┼úi dau puterea s─â fii tu ├«ns─â┼úi, ├«n timp ce parfumul MYSU destinat b─ârbatului modern ┼či sofisticat dezv─âluie o compozi┼úie complex─â, un parfum ca o celebrare a curajului ┼či succesului. Notele celor dou─â game ├«ndeplinesc caracteristica care st─â la baza acestui nou produs, menit s─â cucereasc─â at├ót sim┼úurile celui care-l poart─â, c├ót ┼či pe cele ale celui care-l descoper─â pe pielea ta: mesajul invizibil al misterului, creat de o arom─â intrigant─â, ce plute┼čte ├«n aer mult timp.

2 m11 jpg jpeg
Mysu Classic Collection for Him
stanga
dreapta
2 m11 jpg jpeg
3 m100 jpg jpeg
4 m102 jpg jpeg
5 w06 jpg jpeg
6 w100 jpg jpeg
7 w101 jpg jpeg
8 w104 jpg jpeg

Parfumul este ca o semn─âtur─â pe propria piele, de multe ori, o arm─â a seduc┼úiei, dar ┼či un poten┼úator al ├«ncrederii de sine, iar parfumurile MYSU doresc s─â transmit─â exact acest mesaj misterios ├«n esen┼ú─â, dar care pune at├ót de bine ├«n valoare personalitatea celui care-l alege. Disponibil ├«n dou─â variante, cu ambalaje dedicate publicului c─âruia i se adreseaz─â, MYSU Clasic ┼či MYSU Luxury, au o abordare enigmatic─â, seduc─âtoare, plin─â de magnetism, st├órnindu-te s─â le descoperi vibra┼úia pe propria piele. ├Än cazul parfumului feminin, aromele sunt florale, iar ├«n cazul celui masculin, aromele sunt cu predilec┼úie lemnos- orientale.

6 w100 jpg jpeg
Mysu Luxury Collection for Her

MYSU ├«nt─âre┼čte, prin intermediul impactului olfactiv produs, ideea c─â luxul nu este un pre┼ú, ci o atitudine, iar frumuse┼úea e, de cele mai multe ori, o stare de spirit. Aroma pe care o por┼úi te define┼čte ┼či te remarc─â, iar acesta este exact acel parfum care te intrig─â ┼či te cucere┼čte de la prima ├«ncercare. Este cadoul pe care ┼úi-l faci pentru a transmite mesajul c─â e┼čti cum dore┼čti, oric├ónd dore┼čti, dar este ┼či un dar potrivit pentru oricine vrea s─â fie mereu acela┼či, dar niciodat─â banal, l─âs├ónd sim┼úurile s─â vorbeasc─â pentru el. A┼čadar, MYSU, cel mai recent brand de parfumerie de pe pia┼úa rom├óneasc─â, se define┼čte ca fiind aspira┼úional la pre┼úuri accesibile, promov├ónd, totodat─â, note exclusiviste, create de parfumieri de renume interna┼úional.

3 m100 jpg jpeg
Mysu Luxury Collection for Him


Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg