Descoperă stiliştii disponibili din zona ta cu Stailer

5 februarie, 2021
1 stailer 13 jpg jpeg

Probabil ai avut zile în care timpul parcă nu a fost suficient şi nu a rămas pentru a-ţi face o programare la salon. Deseori ne confruntăm cu această situaţie şi ne-am dori să facem într-un fel în care să nu ne mai deplasăm pentru diversele activităţi.

În ceea ce priveşte programarea la salon, acest lucru este acum posibil! Platforma Stailer pune la dispoziţia clienţilor o pagină în care pot efectua programări la unii dintre cei mai buni stilişti din zonă.

Timpul este preţios şi de fiecare dată când nu ai timp să vizitezi saloane te întrebi cum ai putea face să îl vezi, dar nu să mergi într-un anumit loc. Nu toate saloanele au pagini pe social media şi în acest fel nu îţi rămâne altceva decât să porneşti din loc. Pe www.stailer.ro poţi efectua o programare fără să te deplasezi, poţi vedea de asemenea, interiorul salonului. Vei avea la dispoziţie toate detaliile salonului, inclusiv preţurile şi durata programării. 

Cum te ajută Stailer 

Pe această platformă poţi alege dintr-o mulţime de servicii de înfrumuseţare! Descoperi atât stilişti individuali, cât şi saloane care oferă toate serviciile. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site şi să cauţi saloane de pensat pentru femei din Cluj Napoca sau servicii de masaj, make-up, manichiură & pedichiură, cosmetică, tuns, epilare sau tratamente pentru păr. Sunt disponibile 4 zone importante ale ţării, unde poţi cunoaşte pe unii dintre cei mai buni stilişti din zona ta care să îţi ofere calitatea de care ai nevoie. 

Înainte de a face o programare, poţi naviga pe site, unde îţi vor fi afişate zeci de rezultate conform căutărilor tale. Nu este necesar să faci o programare imediat, ci poţi studia preţurile, durata programărilor, cât şi locaţia. Platforma este destinată tuturor clienţilor care doresc să descopere saloane noi şi specialişti din industria hair & beauty. 

Stailer este locul în care totul se face gratuit! 

Nu vei plăti niciun cost pentru o programare sau vizitarea site-ului. Platforma a fost special concepută pentru a le oferi clienţilor şi stiliştilor flexibilitate, unde poţi afla informaţii mai uşor şi mai repede. Nu va fi necesar să ceri păreri oamenilor despre serviciile unui salon, deoarece pe www.stailer.ro sunt disponibile şi recenziile. Aşadar, înainte de a face o programare, vei şti totul despre salonul sau stilistul respectiv. 

Dacă ai la îndemână telefonul sau tableta, programarea se poate face inclusiv cât timp aştepţi la semafor. Efectuarea unei programări durează doar câteva secunde, trebuie doar să găseşti salonul sau specialistul potrivit nevoilor tale, să introduci genul tău şi data/ora când doreşti programarea. Imediat îţi vor fi afişate rezultatele şi te poţi programa. După ce ai efectuat programarea, vei primi un mesaj text prin care se confirmă.

În cazul în care vei anula programarea sau stilistul este cel care o anulează, ambele părţi vor fi informate. Poţi face o programare pentru tine sau un prieten, economisind astfel din timpul petrecut în incinta saloanelor pentru programări. Te poţi conecta oriunde cu unii dintre cei mai buni stilişti din zona ta!

Articolul conţine elemente publicitare.Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}