Descoper─â stili┼čtii disponibili din zona ta cu Stailer

5 februarie, 2021
1 stailer 13 jpg jpeg

Probabil ai avut zile ├«n care timpul parc─â nu a fost suficient ┼či nu a r─âmas pentru a-┼úi face o programare la salon. Deseori ne confrunt─âm cu aceast─â situa┼úie ┼či ne-am dori s─â facem ├«ntr-un fel ├«n care s─â nu ne mai deplas─âm pentru diversele activit─â┼úi.

├Än ceea ce prive┼čte programarea la salon, acest lucru este acum posibil! Platforma Stailer pune la dispozi┼úia clien┼úilor o pagin─â ├«n care pot efectua program─âri la unii dintre cei mai buni stili┼čti din zon─â.

Timpul este pre┼úios ┼či de fiecare dat─â c├ónd nu ai timp s─â vizitezi saloane te ├«ntrebi cum ai putea face s─â ├«l vezi, dar nu s─â mergi ├«ntr-un anumit loc. Nu toate saloanele au pagini pe social media ┼či ├«n acest fel nu ├«┼úi r─âm├óne altceva dec├ót s─â porne┼čti din loc. Pe www.stailer.ro po┼úi efectua o programare f─âr─â s─â te deplasezi, po┼úi vedea de asemenea, interiorul salonului. Vei avea la dispozi┼úie toate detaliile salonului, inclusiv pre┼úurile ┼či durata program─ârii. 

Cum te ajut─â Stailer 

Pe aceast─â platform─â po┼úi alege dintr-o mul┼úime de servicii de ├«nfrumuse┼úare! Descoperi at├ót stili┼čti individuali, c├ót ┼či saloane care ofer─â toate serviciile. Tot ce trebuie s─â faci este s─â intri pe site ┼či s─â cau┼úi saloane de pensat pentru femei din Cluj Napoca sau servicii de masaj, make-up, manichiur─â & pedichiur─â, cosmetic─â, tuns, epilare sau tratamente pentru p─âr. Sunt disponibile 4 zone importante ale ┼ú─ârii, unde po┼úi cunoa┼čte pe unii dintre cei mai buni stili┼čti din zona ta care s─â ├«┼úi ofere calitatea de care ai nevoie. 

├Änainte de a face o programare, po┼úi naviga pe site, unde ├«┼úi vor fi afi┼čate zeci de rezultate conform c─âut─ârilor tale. Nu este necesar s─â faci o programare imediat, ci po┼úi studia pre┼úurile, durata program─ârilor, c├ót ┼či loca┼úia. Platforma este destinat─â tuturor clien┼úilor care doresc s─â descopere saloane noi ┼či speciali┼čti din industria hair & beauty. 

Stailer este locul ├«n care totul se face gratuit! 

Nu vei pl─âti niciun cost pentru o programare sau vizitarea site-ului. Platforma a fost special conceput─â pentru a le oferi clien┼úilor ┼či stili┼čtilor flexibilitate, unde po┼úi afla informa┼úii mai u┼čor ┼či mai repede. Nu va fi necesar s─â ceri p─âreri oamenilor despre serviciile unui salon, deoarece pe www.stailer.ro sunt disponibile ┼či recenziile. A┼čadar, ├«nainte de a face o programare, vei ┼čti totul despre salonul sau stilistul respectiv. 

Dac─â ai la ├«ndem├ón─â telefonul sau tableta, programarea se poate face inclusiv c├ót timp a┼čtep┼úi la semafor. Efectuarea unei program─âri dureaz─â doar c├óteva secunde, trebuie doar s─â g─âse┼čti salonul sau specialistul potrivit nevoilor tale, s─â introduci genul t─âu ┼či data/ora c├ónd dore┼čti programarea. Imediat ├«┼úi vor fi afi┼čate rezultatele ┼či te po┼úi programa. Dup─â ce ai efectuat programarea, vei primi un mesaj text prin care se confirm─â.

├Än cazul ├«n care vei anula programarea sau stilistul este cel care o anuleaz─â, ambele p─âr┼úi vor fi informate. Po┼úi face o programare pentru tine sau un prieten, economisind astfel din timpul petrecut ├«n incinta saloanelor pentru program─âri. Te po┼úi conecta oriunde cu unii dintre cei mai buni stili┼čti din zona ta!

Articolul conţine elemente publicitare.Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg