Despre moda ca business, un interviu cu Dina Gheorghian, creator Evole Lash Brow & Beauty Studio (P)

25 octombrie, 2018
1 img 1243 3 jpg jpeg

Am stat de vorbă cu Dina Gheorghian, creator & founder Evole Lash Brow & Beauty Studio, despre cât de interesantă este o carieră în domeniul beauty.  

Care este povestea brandului Evole? A fost greu să dezvolţi proiectul?

D.G.: Trebuie să recunosc că în adolescenţă am avut alte planuri de viitor, însă uşor-uşor iată că soarta m-a îndrumat către o carieră în frumuseţe. Am început că maseuză în cadrul unui salon din Bucureşţi, apoi mi s-a părut fascinantă artă genelor şi sprâncenelor şi atunci mi-am dat seama că mi-am găsit vocaţia. Îmi plăcea foarte mult ce fac, atenţia şi dăruirea pe care o presupune o astfel de meserie. Mi-am propus să îmi perfecţionez continuu tehnicile şi să învăţ metode inovatoare prin care să contribui la înfrumuseţarea clienţilor. Dar genele şi sprâncenele nu erau suficiente – mă puneam în pielea clienţilor care poate şi-ar fi dorit să aibă parte de un răsfăţ complet, un meniu întreg într-o singură locaţie, aşa că m-am gândit să deschid un salon.

Menţionez că nu am avut experienţă managerierii unui business, aşa că primele luni, chiar primii ani m-au pus la încercare de multe ori. De la piedicile birocratice, la găsirea locaţiei perfecte, dar şi a unei echipe care să se completeze, să respecte clientul şi spaţiul celor cu care lucrează. După zile negre, momente de fericire deplină, clipe în care îmi venea să renunţ sau să investesc ultimul leu din portofel, azi pot spune cu mâna pe inima – tot efortul a meritat! Simt că am echipa pe care mi-am dorit-o dintotdeauna şi salonul exact cum mi le-am imaginat. Secretul reuşitei a fost să cred în oamenii cu care lucrez, să cred în mine şi să fiu optimistă mereu.

image

Ce surse de inspiraţie au stat la baza implementării proiectului Evole?

D.G.: Fiind o persoană romantică şi visătoare, inspiraţia a venit din suflet, mi-am dorit să creez un loc care să mă reprezinte. Însă să nu uităm că succesul înseamnă 1% inspiraţie şi 99% transpiraţie!

Cum ţi-ai selectat piaţa?

D.G.: Atmosfera salonului şi specialişţîi Evole cred că au stabilit persona care ne calcă pragul. În prima faza, baza de clienţi era formată din recomandări şi de aici ni s-a ‘dus vorba’, cum se spune în popor. La fel că atunci, astăzi femeia care vine la Evole este inteligenţă, modernă, elegantă, muncitoare, are grijă de ea şi de familie, are aspiraţii şi este încrezătoare. Optează pentru servicii de o calitate cât mai bună şi preferă un look natural. La fel, mă bucură să văd că din ce în ce mai mulţi bărbaţi îşi fac timp pentru a avea grijă de ei.

Ce planuri de viitor ai?

D.G.: Pentru mine, viitorul înseamnă o echipa stabilă şi profesionistă, dornică să înveţe şi să se adapteze trendurilor, dar şi tehnologiilor care îşi fac loc în industria de beauty. Sunt atât de multe oportunităţi în acest domeniu, tehnici care se dezolta într-un ritm atât de rapid, încât uneori simţi că nu ţii pasul. Singur, cu siguranţă e greu să fii în top, dar cu o echipa unită şi deschisă către nou poţi reuşi să faci orice.

image

De ce aleg vedetele Evole?

D.G.: Multe persoane publice din România evita locurile agitate, pline de oameni curioşi şi insistenţi care ţin neapărat să facă o poză cu ele sau să posteze fotografii neautorizate. Avem la salon cliente cărora nu le pot dezvălui numele, însă ne-au recunoscut că vin la Evole cu drag mereu şi sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că sunt tratate că orice client al salonului nostru şi că le respectăm intimitatea. Pe lângă serviciile de calitate pe care le primesc, au parte şi de o atmosfera caldă şi primitoare. Colaborăm cu foarte multe vedete şi aş putea să le precizez aici pe Ana Barnoschi, Roxana Nemeş, Irina Mohora, Anna Român sau cu fostele concurente “Bravo, ai stil”: Emiliana Burghelea, Iuliana Doroftei şi Larisa Lupoaea. Însă noi ne dorim că fiecare persoană care ne calcă pragul să se simtă vedetă la Evole. 

Care sunt serviciile preferate ale clientelor Evole?

D.G. Proiectul acesta a pornit de la conceptul de eye design şi anume tot ce ţine de gene şi sprâncene: extensia genelor, stilizarea sprâncenelor cu vopsea sau henna, laminarea genelor şi a sprâncenelor, un serviciu relativ nou, care a luat amploare şi care are rezultate extraordinare, microblading-ul sprâncenelor, care salvează multe femei care au probleme cu sprâncenele. Însă, o persoană care intră în salonul nostru poate avea parte de mult mai multe servicii: hairstyle, manichiură sau masaj, cosmetică şi estetică; pentru că timpul este preţios şi traficul din Bucureşţi nu îţi permite să te plimbi de la un salon la altul.

În domeniul antreprenoriatului, unei femei îi este mai greu să se dezvolte în comparaţie cu un bărbat?

D.G.: Femeia este făcută să fie fiinţă mai firavă, persoană care are nevoie de ajutor atât în viaţă, cât şi în antreprenoriat. Ea pune mai mult la suflet, ea analizează mai mult şi depune mult mai mult efort pentru că lucrurile să iasă mai mult decât “perfect” Cred că această este singură diferenţa între bărbat şi femeie când vine vorba de o afacere, pentru că, femeia modernă este puternică şi reuşeşte să facă aproape tot ce reuşeşte un bărbat.

image

Tu eşti şi lash&brow artist. Care sunt avantajele şi dezavantajele unei astfel de meserii?

D.G.: Un mare avantaj este că practic o meserie frumoasă, care îmi permite să scot în evidenţă frumuseţea oamenilor. Pentru o parte dintre cliente, genele şi sprâncele sunt doar un accesoriu estetic. Însă, am cliente care au avut probleme de sănătate şi nu credeau că vor avea sprâncenele sau genele de altă dată, persoane complexate de modul în care arătau. Genele şi sprâncenele joacă un rol extrem de important în redarea personalităţii, dar şi a stării de bine. Satisfacţia cea mai mare este când văd clienţi fericiţi, pe care i-am putut ajută să aibă din nou încredere în ei.

Un alt avantaj este faptul că lucrând în acest domeniu, avem legătură cu multe persoane, mereu diferite, suntem acolo să auzim poveşti frumoase, să primim şi să dăm sfaturi, să ne inspirăm de la femei puternice şi să ajutăm femeile care au nevoie de încurajare, pentru că părerea mea este că: nu există femeie urâtă, există femei cu o gândire şi viziune greşită despre ele. Singurul dezavantaj este că ne doare spatele câteodată :), dar încercăm să remediem prin a face mult sport şi yoga!

Unde va găsim?

D.G.: Ne găşiţi chiar în centrul capitalei, dar foarte curând o locaţie nouă, urmăriţi-ne pe paginile noastre de socializare şi veţi află mai multe detalii!

Site: www.evole.ro

Facebook: https://m.facebook.com/EVOLEbeautystudio/

Instagram: @evolebeautystudio



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg