Diana Șucu, elegantă și rafinată în fiecare zi. Cum reușește soția ”leului” Dan Șucu să fie atât de suplă la 48 de ani și după două sarcini

26 septembrie, 2022
Diana Șucu 2022 jpg

Diana Șucu are o siluetă de adolescentă la 48 de ani, după două sarcini. Care este secretul frumuseții soției lui Dan Șucu, omul de afaceri atât de cunoscut în industria mobilei, dar și incomodul jurat din ”Imperiul leilor”.

Diana își promovează intens business-ul de care se ocupă postând aproape zilnic imagini cu ea la showroom. Și este o apariție de fiecare dată, internauții îi remarcă tot timpul silueta adolescentină și hainele sofisticate.

Fosta prezentatoare TVR are o căsnicie solidă alături de omul de afaceri de mai bine de 16 ani. Împreună au doi copii, iar în imaginile pe care le postează în mediile de socializare, nu fac economie la gesturile de afecțiune.

Și cum în familia lor, sportul se află la rang de cinste, Diana a mărturisit în urmă cu ceva timp că este rutina care o ține în formă. Nu de puține ori, jurnaliștii au întrebat-o cum reușește să aibă o siluetă de invidiat. Se pare că Diana nu are secrete ascunse, ci doar trei lucruri pe care le respectă cu sfințenie: mișcare, somn la orele recomandate de medici și o alimentație echilibrată. În plus, este activă în viața profesională, face ce-i place și o face cu pasiune.

În vară, paparazzii au fotografiat-o într-o salopetă super scurtă, care îi dezvăluia brațele tonifiate și picioarele fără pic de celulită.

Mai mult, Diana avea în mână două sticle goale de apă, semn că și hidratarea joacă un rol important în rutina zilnică de frumusețe.

Pe Dan Șucu, Diana, fostă Lăscărescu, l-a cunoscut în 2005, la un eveniment monden. Doi ani mai târziu s-au căsătorit, iar fericitul eveniment a avut loc chiar de ziua omului de afaceri, când acesta împlinea vârsta de 44 ani. Ei au organizat o nuntă discretă, la fel cum este și relația lor. Soții au împreună doi copii, Dan Matei și Andrei Cristian.

Antreprenorul este de anul acesta noul acționar al echipei Rapid. Cunoscutul leu din Imperiu are o avere estimată la 120 milioane de euro și nu de puține ori i-a sfătuit pe cei care vor să aibă succes în business să fie deosebit de serioși și de muncitori, considerând că doar aceștia sunt pilonii solizi pe care poți construi o afacere de viitor.

Nici doamna Șucu nu stă rău la capitolul business, ea fiind acționar al companiei care deține Ethan Allen Romania, un brand reper internațional în home fashion, design de interior.

Foto: Instagram și Mediaflux.ro



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg