Dieta Anca Ţurcaşiu. Secretele alimentare ale vedetei

12 ianuarie, 2015

Anca Ţurcaşiu, o adevărată divă pentru vârsta ei, anul acesta împlineşte frumoasa vârstă de 45 de ani, iar corpul ei este din ce în ce mai tânăr şi mai frumos.

Anca Ţurcaşiu, o adevărată divă pentru vârsta ei, anul acesta împlineşte frumoasa vârstă de 45 de ani, iar corpul ei este din ce în ce mai tânăr şi mai frumos. Pe lângă voia bună de care dă dovadă oriunde şi oricând, vedeta ascunde secrete alimentare dorite de orice femeie ce vrea să îşi menţină corpul veşnic tânăr.

Se pare că vedeta mănâncă ceva ce puţine femei s-ar laudă că pot adăuga la dieta lor, ardeii iuţi o fac pe vedetă să fie zveltă şi să pară o adolescentă. 7-8 ardei iuţi pe zi o ţin pe vedetă în formă.

Dar o viaţă sănătoasă şi un corp tânăr se menţin cu mult mai mult efort, iar pentru Anca Ţurcaşiu alimentaţia este importantă. Vedeta se răsfaţă numai cu mâncăruri uşoare şi pline de vitamine, fără grăsimi sau prăjeli. Nu consumă carne nici măcar de sărbători, din contră, sarmalele le-a înlocuit cu salate proaspete.

"Îmi port mâncarea după mine în geantă chiar şi la spectacole. Mănânc legume la grătar. Chiar m-au întrebat colegii ce am de mâncare. Lor li se aduseseră nişte sandvişuri cu şuncă. Să mănânc sănătos a devenit un mod de viaţă pentru mine", a povestit vedeta în cadrul emisiunii Click!, care se difuzează zilnic de luni până joi, de la ora 23.00, la Prima Tv.

Aşadar, silueta se păstrează cât mai elegant şi fără kilograme în plus atunci când duci o viaţă echilibrată şi acorzi atenţie alimentaţiei. Regimul vegetarian, important pentru a te menţine mai tânără, scoaterea zahărului, a prăjelilor şi sosurilor din mesele vedetei îi aduce mult respect, dar şi invidie pentru ţinuta sa excelentă.

De asemenea ceaiurile şi apa, legumele şi fructele proaspete, seminţele crude nu lipsesc din dieta vedetei. În plus, odihna şi exerciţiile de menţinere, într-un program bine organizat şi disciplinat, sunt importante pentru a avea un corp de invidiat.

Orele de masă sunt foarte importante pentru vedetă, nu mănâncă decât la ore fixe. Nimic în plus şi fără să se înfometeze. A făcut-o în trecut şi se pare că nu crede în diete drastice, care să îi dezechilibreze organismul şi orarul. Iată ce a declarat: „A fost o dietă cu ajutorul căreia trebuia să scap de 3 kilograme în 9 zile. Am mâncat timp de 3 zile orez fiert în apă, apoi 3 zile legume fierte sau la grătar şi 3 zile fructe. A fost groaznic, m-am chinuit îngrozitor. Am stat chiar şi nemâncată, dar e o prostie”, a mărturisit Anca Ţurcaşiu, pentru emisiunea „D-Paparazzi”, de la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg