Dieta Anca Ţurcaşiu. Secretele alimentare ale vedetei

12 ianuarie, 2015

Anca Ţurcaşiu, o adevărată divă pentru vârsta ei, anul acesta împlineşte frumoasa vârstă de 45 de ani, iar corpul ei este din ce în ce mai tânăr şi mai frumos.

Anca Ţurcaşiu, o adevărată divă pentru vârsta ei, anul acesta împlineşte frumoasa vârstă de 45 de ani, iar corpul ei este din ce în ce mai tânăr şi mai frumos. Pe lângă voia bună de care dă dovadă oriunde şi oricând, vedeta ascunde secrete alimentare dorite de orice femeie ce vrea să îşi menţină corpul veşnic tânăr.

Se pare că vedeta mănâncă ceva ce puţine femei s-ar laudă că pot adăuga la dieta lor, ardeii iuţi o fac pe vedetă să fie zveltă şi să pară o adolescentă. 7-8 ardei iuţi pe zi o ţin pe vedetă în formă.

Dar o viaţă sănătoasă şi un corp tânăr se menţin cu mult mai mult efort, iar pentru Anca Ţurcaşiu alimentaţia este importantă. Vedeta se răsfaţă numai cu mâncăruri uşoare şi pline de vitamine, fără grăsimi sau prăjeli. Nu consumă carne nici măcar de sărbători, din contră, sarmalele le-a înlocuit cu salate proaspete.

"Îmi port mâncarea după mine în geantă chiar şi la spectacole. Mănânc legume la grătar. Chiar m-au întrebat colegii ce am de mâncare. Lor li se aduseseră nişte sandvişuri cu şuncă. Să mănânc sănătos a devenit un mod de viaţă pentru mine", a povestit vedeta în cadrul emisiunii Click!, care se difuzează zilnic de luni până joi, de la ora 23.00, la Prima Tv.

Aşadar, silueta se păstrează cât mai elegant şi fără kilograme în plus atunci când duci o viaţă echilibrată şi acorzi atenţie alimentaţiei. Regimul vegetarian, important pentru a te menţine mai tânără, scoaterea zahărului, a prăjelilor şi sosurilor din mesele vedetei îi aduce mult respect, dar şi invidie pentru ţinuta sa excelentă.

De asemenea ceaiurile şi apa, legumele şi fructele proaspete, seminţele crude nu lipsesc din dieta vedetei. În plus, odihna şi exerciţiile de menţinere, într-un program bine organizat şi disciplinat, sunt importante pentru a avea un corp de invidiat.

Orele de masă sunt foarte importante pentru vedetă, nu mănâncă decât la ore fixe. Nimic în plus şi fără să se înfometeze. A făcut-o în trecut şi se pare că nu crede în diete drastice, care să îi dezechilibreze organismul şi orarul. Iată ce a declarat: „A fost o dietă cu ajutorul căreia trebuia să scap de 3 kilograme în 9 zile. Am mâncat timp de 3 zile orez fiert în apă, apoi 3 zile legume fierte sau la grătar şi 3 zile fructe. A fost groaznic, m-am chinuit îngrozitor. Am stat chiar şi nemâncată, dar e o prostie”, a mărturisit Anca Ţurcaşiu, pentru emisiunea „D-Paparazzi”, de la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg