Dieta Andreei Bănică

18 februarie, 2016
Dieta Andreei Bănică jpeg

Andreea Bănică a reuşit, de-a lungul timpului, să îşi păstreze mereu zâmbetul pe buze, corectitudinea şi dorinţa de a munci cât mai mult pentru fanii săi şi familia sa. Obişnuită cu munca de mic copil, Andreea ştie să aprecieze tot ce are, îi place ceea ce face, asta o ţine în priză şi tot asta o îndeamnă să se menţină cât mai în formă.

Andreea Bănică şi cum se menţine în formă

Andreea nu este genul de persoană care să se preocupe în exces de frumuseţea ei şi de corpul ei, dar îi place să aibă un stil de viaţă cât mai sănătos. De altfel, numai un stil de viaţă echilibrat te poate ajuta să te menţii la kilogramele potrivite. Andreei îi place mult să facă sport, fie că este vorba de spinning sau kangoo, ea ştie că mişcarea este foarte importantă pentru formele plăcute şi suple.

Dieta Andreei Bănică – gândirea pozitivă şi plăcerea de muncă fac parte dintr-un stil de viaţă sănătos

Gândirea pozitivă şi zâmbetul larg fac parte din stilul său de viaţă, îi place să aibă fanii aproape şi, evident, şi familia. Îi place să se înconjoare de oameni frumoşi şi munceşte cu drag, căci ştie că rezultatele sunt pe măsură.

În ceea ce priveşte stilul alimentar, Andreea a recunoscut mereu că îi place să mănânce, îi este greu să se abţină, de aceea orice abatere de la o dietă strictă îi face probleme. Aşa cum a reuşit să slăbească 17 kilograme după naşterea fiicei sale, artista reuşeşte să slăbească de fiecare dată când pune câteva kilograme în plus. Iată ce a declarat Andreea despre menţinerea ei: „Dacă am mâncare în casă, în special sarmale, atunci nu mă pot abţine. Acesta este motivul pentru care nu gătesc. Am, însă, frigiderul plin de iaurturi. Dorm cu iaurturile la capul patului. Mai pun un siropel fără zahăr, de maracuja, ca să aibă puţin gust.”

Dieta Andreei Bănică – nu este adepta dietelor care te fac mai slabă peste noapte, ci îi plac dietele sincere şi sănătoase

Iată ce a dezvăluit vedeta despre dieta sa: “Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus cel mai bine este să urmezi un stil de viaţă sănătos. Eu am reuşit să scap de surplusul de greutate mâncând de cinci ori pe zi. Curele de slăbit care promit minuni peste noapte sunt dăunătoare organismului”.

Despre dieta pe care a ţinut-o după naştere, atunci când a reuşit să slăbească 17 kilograme în doar 4 luni, vedeta a declarat despre alimentaţia sa: “Dimineaţa mâncam brânză de capră cu ardei gras, roşii şi o felie de pâine de secară. Până la masa de prânz serveam o gustare care consta în câţiva biscuiţi făcuţi la restaurantul prietenei mele. După-amiaza mâncam pateu integrale cu salată verde. Gustarea până la masa de seară consta în câteva alune crude sau migdale. la cină optam pentru somon cu salată verde. În cazul în care mi se mai făcea foame mai ronţăiam nişte biscuiţi sau câteva alune”.

Dieta Andreei Bănică – sportul, o necesitate pentru slăbit

Alte trucuri ale vedetei sunt mult sport şi o reţetă de pe vremea bunicii, care se pare că funcţionează şi astăzi. “Sportul este secretul meu. Efortul fizic mă ajută să topesc kilogramele în plus. O dată la două săptămâni mă răsfăţ timp de două zile. În această perioadă mănânc orice”.

Andreea Bănică face mult sport pentru a se menţine

În ceea ce priveşte trucul natural pentru slăbit, Andreea a dezvăluit o reţetă pe care o practică. Reţeta conţine căţei de usturoi, miere şi oţet de mere. Usturoiul se toacă mărunt, se amestecă cu miere şi oţet în cantităţi egale, se lasă într-un borcan etanş la macerat timp de 5 zile şi se ia o lingură dimineaţa pe stomacul gol. Apoi, de-a lungul zilei o dietă echilibrată şi puţin sport o fac să arate ca o divă.

Surse: silueta-sanatate.dcnews.ro, kudika.ro



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg