Dieta cu goji

9 ianuarie, 2015

Specialiştii afirmă că acest fruct este printre cei mai puternici antioxidanţi cu o concentraţie foarte mare de vitamina C, de 400 de ori mai multă vitamina C decât în portocale. Astfel se explică de ce dieta cu goji dă rezultate foarte bune, fiind preferată şi de vedete.

Goji este un arbust ale cărui fructe au un efect extrem de benefic asupra organismului. Specialiştii afirmă că acest fruct este printre cei mai puternici antioxidanţi cu o concentraţie foarte mare de vitamina C, de 400 de ori mai multă vitamina C decât în portocale. Astfel se explică de ce dieta cu goji dă rezultate foarte bune, fiind preferată şi de vedete.

Dieta cu goji – de ce sunt bune goji în dietă?

Bogate în aminoacizi ce formează un bloc de proteine, în minerale ca zinc şi germaniu (foarte rar întâlnit în alimente), în vitamine de tip B şi E, în calciu, în potasiu, în carotenoide, în acizi graşi nesaturaţi, aceste fructe sunt adevărate bombe de energie, care vă dau vitalitatea de care aveţi nevoie în fiecare zi.

Dieta cu goji este foarte uşor de ţinut, deoarece îţi dă tot necesarul de dulce şi energie în fiecare zi şi uiţi de poftele de peste zi. Fiind foarte bogate în fibre, aceste fructe au efect anticonstipant, important atunci când sunteţi la dietă.

Dieta cu goji nu numai că te ajută să slăbeşti, ci este foarte bună în menţinerea unei stări de sănătate de invidiat. Ele îmbunătăţesc circulaţia sangvină, întăresc sistemul imunitar, îmbunătăţesc acuitatea vizuală datorită componentelor beta-caroten, încetinesc procesul de îmbătrânire datorită cantităţilor mari de antioxidanţi (se pare că este pe primul loc în lume la capitolul cei mai buni antioxidanţi), acţionează împotriva inflamaţiilor, oferă imunitate bacteriană şi virală.

Dieta cu goji – cum se consumă în dietă?

Goji se găsesc cel mai des ca fructe uscate, de culoare roşu pal, mărimea ideală de 1 cm şi alungite, cu un gust dulce-acrişor.

Înainte de micul dejun consumaţi un pumn de goji, însemnând cam 25 g. Se pot pune şi în salată, în supe sau în ceai. Cel mai bine totuşi este să le consumaţi pe stomacul gol în dietă.

Deoarece te ajută să îţi păstrezi masa musculară intactă, fructele de goji sunt un bun aliat în dieta asociată cu exerciţiile fizice.

Trebuie să ai grijă totuşi să nu exagerezi cu consumul de goji, 25 grame pe zi fiind doza necesară. Bineînţeles, aveţi grijă ce alte alimente consumaţi pe durata curei.

Vedete care au urmat dieta cu goji

Ellie White a apelat la dieta cu goji după ce a dat naştere, revenind fără nici un fel de semne la silueta dinainte de sarcină.

Considerat ca fructul tinereţii sunt multe vedete la Hollywood ce se laudă cu alimentaţia lor sănătoasă ce cuprinde şi renumitul goji, vedete ca Madonna, Oprah, Elizabeth Hurley sau Mischa Barton.Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg