Dieta lui Kristen Stewart

26 februarie, 2016
The Hollywood Film Awards 2014   LA jpeg

În ultima vreme, apariţiile ei pe covorul roşu sunt fără cusur. Cum reuşeşte? Ei bine, Kristen are în primul rând, ca orice altă celebritate, un stilist care se ocupă de vestimentaţia ei. În al doilea rând, acum este extrem de atentă cu silueta sa.

Apariţiile actriţei din ultima vreme sunt fără cusur

Asta deşi, după cum chiar ea recunoaşte, până în 2012, atunci când a filmat pentru „Snow White and the Huntsman”, nu fusese niciodată într-o sală de sport. Totuşi, se pare că pentru această peliculă, Kristen a recurs la ore de pilates şi la alergat. Desigur, totul a decurs sub îndrumarea unui antrenor personal, care i-a alcătuit lui Kristen un program de antrenamente solicitant şi eficient.

Tot la capitolul ”sport”, fosta iubită a lui Robert Pattinson a mărturisit că-i place la nebunie echitaţia şi înotul. Cu astfel de activităţi sportive, e şi de înţeles de ce actriţa arată atât de bine.

Îi place să facă sport pentru a-şi întreţine silueta

Cât despre obiceiurile ei alimentare, Kristen mărturisea pe atunci că a făcut, într-adevăr, nişte schimbări şi că rezultatele se observă. Cum arată dieta ei? Haideţi s-o vedem!

Dieta lui Kristen Stewart

În 2010, în timpul emisiunii ”Lopez Tonight”, actriţa a mărturisit că a făcut schimbări serioase în ceea ce priveşte regimul său alimentar, şi nu numai. Dacă până atunci mânca prost, fuma mult şi dormea puţin, actriţa a ales să-şi schimbe complet viaţa, mâncând mai sănătos şi îngrijindu-se mai mult de corpul său. Printre primele schimbări făcute de Kristen au fost renunţul la consumul de băuturi alcoolice şi de unt.

Kristen a renunţat la băuturile alcoolice

Tot atunci, Kristen a dezvăluit că întotdeauna a ţinut o dietă bogată în proteine, care a funcţionat de minune de-a lungul anilor.

Printre preparatele ei preferate se numără cele mexicane, cum ar fi supa tortilla. Actriţa din „Twilight” a mărturisit că preferă preparatele mexicane, care sunt sănătoase şi care nu pun în pericol silueta.

Totuşi, Kristen recunoaşte că are o slăbiciune pentru plăcinte, pe care îi place să le prepare chiar ea, şi pe care le împarte adesea cu prietenii apropiaţi.

Însă, după un astfel de răsfăţ, Kristen recurge întotdeauna la mâncăruri uşoare, prietenoase cu silueta, cum ar fi smothie-urile sau salatele.

sursa foto: Hepta