Din culise: Selena Gomez, noua prinţesă a Instagramului

23 iunie, 2016
9 jpeg

Cântăreaţa pop a avut parte de dramele ei. Succesul muzical a venit la pachet cu dezamăgirea în dragoste, o relaţie bolnăvicioasă cu alt idol pop, Justin Bieber, dar şi cu stresul turneelor şi răutatea haterilor. Iar dacă ne gândim că a luat şi o pauză de la celebritate pentru a se trata de lupus prin chimioterapie, în 2013, e de înţeles că Selena Gomez a trecut prin foarte multe.

Selena are o frumuseţe naturală, exotică, completată de dragostea pentru fanii ei

Dar acum şi-a făcut un comeback mai puternic ca oricând. A redevenit suplă şi fit, s-a pregătit temeinic pentru concerte, a pornit un turneu de promovare a albumului inspirat numit Revival şi a ales o variantă mult mai sexy şi îndrăzneaţă de-a se apropia de fani. Noul ei stil este mult mai provocator şi feminin, mai matur şi mai strălucitor, aşa cum îi cade bine unei foste vedete Disney devenite femeie celebră în toată lumea.

stanga
dreapta
1 jpeg
5 jpeg
6 jpeg
11 jpeg
12 jpeg
13 jpeg
14 jpeg
big bangf jpeg
costume jpeg
hipster jpeg
instagram selena gomez 050616 560x560 jpeg

Pozele behind-the-scenes te atrag să iei parte la călătoria Selenei, un star dedicat

La 23 de ani, Selena Gomez a devenit prinţesa cool a Instagramului. Jocul pe care îl conduce aşa detaşat este cât se poate de inteligent şi inspirat. De la drăgălăşenia exotică din anii 2000, la costume sexy şi o imagine glam pe scenă şi pe reţelele de socializare, artista face tot posibilul pentru a rămâne cea mai interesantă apariţie online din rândul celebrităţilor.

Selena, cât se poate de sexy şi naturală, mâncând bezele cu prietenii ei, pe un acoperiş

Selfie-uri puţine, dar în schimb fotografiile din culise, cadrele alb-negru, ipostazele hipstereşti, momentele behind-the-scenes, toate arată că Selena a trecut la altă ligă. Şi depăşeşte, prin stil şi postări, multe aşteptări. Toate fotografiile postate pe Instagram o surprind în cele mai intime momente din concerte sau din timpul pregătirilor, din momentele de relaxare sau cele departe de bliţuri, din antrenamentele ei, care te fac să vrei să fii lângă ea, să faci parte din gaşca ei, să mergi pe acelaşi drum cu ea.

Cumva, se spune că Selena Gomez a revoluţionat trendurile reţelelor de socializare online. Poate că da, poate că nu. Fără selfie-uri, ci doar fotografii din viaţa personală şi profesională a unei vedete, surprinse cu iphone-ul de către fotograful ei, Elie – unele instantanee, altele atât de frumos regizate, în ton cu hipsterismul care ia tot mai mare amploare.

Instagramul Selenei Gomez este ca un film făcut din cadre. O poveste artistică a unei fete de 23 de ani, care a renăscut. Şi e un cont care merită urmărit, în ciuda atâtor sute, mii de conturi lipsite de farmec şi de bun gust ale vedetelor. IATĂ ŞI GALERIA FOTO:Recente pe Ok! Magazine

ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg