E plin─â de celulit─â, dar nu se fere┼čte s─â o etaleze. Ce vedet─â de peste Ocean pozeaz─â ├«n astfel de ipostaze?

20 mai, 2019
1 main celulita jpg jpeg

Este model, are milioane de follower┼či pe Instagram ┼či, ├«n general, este foarte sincer─â ├«n ceea ce prive┼čte aspectul ei fizic. De aceea, n-a c─âutat nicio clip─â s─â-┼či ascund─â celulita ori alte defecte de ordin fizic.

Vorbim despre Ashley Graham ┼či al s─âu curaj de a posta cadre inedite, care scot la iveal─â chiar ┼či lucruri pe care toate femeile ├«ncearc─â s─â le ascund─â, precum celulita ori vergeturile. Modelul plus-sized a militat ├«ntotdeauna pentru femeile cu forme generoase ┼či decizia lor a de a nu se alinia standardelor promovate de revistele de profil.

A┼ča se face c─â ea ┼či-a postat, pe contul de Instagram, mai multe imagini ├«n care apare fie ├«n costum de baie, fie ├«n ┼úinute revelatoare, cu celulita la vedere. A vorbit anterior despre stigmatismul din jurul acestui lucru, dar ┼či despre puterea de a te iubi ┼či a-┼úi iubi corpul indiferent de forma lui.

2 ashley graham 2 png png
stanga
dreapta
2 ashley graham 2 png png
3 ashley graham 3 png png
5 ashley graham png png
1 main celulita jpg jpeg

ÔÇŁPurtam o fust─â foarte scurt─â din denim ┼či aveam ni┼čte cizme foarte lungi. Aveam mult─â celulit─â care se vedea. Cineva de pe Instagram m-a ├«ntrebat cum de am curajul s─â port a┼ča ceva. Fac din aceste momente unele din care s─â putem ├«nv─â┼úa ceva. Puteam, desigur, s-o ├«ntreb care e treaba ei, dar asta ├«nsemna pierdere inutil─â de energie. A┼ča c─â i-am zis: ÔÇŁDa, ai dreptate. Celulita mea se vede at├órn├ónd, dar sunt al naibii de sexy.ÔÇŁ. C─âci, de ce s─â le dai ap─â la moar─â haterilor? N-am timp pentru a┼ča cevaÔÇŁ, a declarat Ashley Graham ├«n timpul unei conferin┼úe, anul acesta.Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg