Ea e nepoata lui Jackie Kennedy! Cât de mult îi seamănă celebrei Prime Doamne?

16 martie, 2016
Windswept Jackie jpeg

Presa vuieşte despre nepoata faimoasei Jackie Kennedy! Asta pentru că Rose Kennedy Schlossberg îi seamănă izbitor acesteia, ba chiar o-ntrece în frumuseţe. Dar şi pentru că tânăra de 27 de ani tocmai a lansat un mini-serial de comedie, online, numit End Times Girls Club, despre cum să supravieţuiască femeile după apocalipsă (!).

Rose Kennedy Schlossberg este fiica ambasadoarei Statelor Unite în Japonia, Caroline Kennedy, şi a designerului Ed Schlossberg. Iar mama ei, Caroline, este fiica celebrului cuplu prezidenţial – John F. Kennedy şi Jacqueline Bouvier. Iar asta cântăreşte mult în cazul imaginii lui Rose, care s-a vrut cât mai departe de atenţia media. Dar nu pentru mult timp.

Seamănă sau nu seamănă?

Nepoatea lui Jackie O., spun mulţi, îi seamănă leit. Alţii spun că o şi întrec în farmec, dar că într-adevăr, pare moştenitoarea chipului bunicii sale. Ochii mari, zâmbetul, trăsăturile simetrice, figura aproape regală pe care o emană fata cea mare a lui Caroline o aseamănă foarte mult cu bunica sa – icon al eleganţei şi stilului. Jackie a fost şi cea care s-a gândit la numele de Rose şi a avut grijă de ea, până a murit în 1994 (nepoata ei avea 5 ani).

1965: Jacqueline Kennedy

Deşi legendara Primă Doamnă activa în politică şi piaţa de carte (a avut o carieră ca editor de cărţi în ultimii 20 de ani de viaţă), iar mama ei este ambasadoare, scriitoare şi avocată, Rose Schlossberg a ales ceva diferit.

După ce a urmat exclusivistul Brearley School cu sora ei mai mică, Tatiana, şi şi-a luat licenţa în limba engleză la Harvard, bruneta de 27 de ani s-a axat pe film şi modă, cât şi pe acţiuni caritabile. Astfel, a organizat evenimente caritabile pentru Harvard, a fost model timp de câţiva ani şi acum a lansat un serial de comedie în care joacă!

Rose Kennedy Schlossberg şi sora ei, Tatiana Schlossberg, în decembrie anul trecut

“A apărut ca răspuns la modul în care New York a reacţionat la urganaul Sandy şi la cum oamenii au fost cu totul nepregătiţi – în special fetele. M-am gândit că ar fi interesant să creăm această lume în care fetele pot fi supravieţuitoare, fără să-şi drăgălăşenia”, a declarat Rose pentru Mashable.

Rose Kennedy Schlossberg şi Tatiana Schlossberg

Indiferent că poartă tricou alb şi jeanşi, cu părul prins, fie că apare într-o rochie neagră retro, cu părul buclat, toţi remarcă asemănarea lui Rose cu bunica ei, Jackie Kennedy. Şi asta clar o va ajuta mult să ajungă la fel de faimoasă.

FOTO Getty