Ela Crăciun, schimbare de look

9 februarie, 2018
Ela Craciun tunsoare jpeg

În aşteptarea primăverii, vedeta Antenei 1 a recurs la o nouă schimbare de look surprinzătoare.

image

După ce, în urmă cu câteva luni, şi-a deschis nuanţa părului şi a optat pentru accente blond-nisipiu, Ela Crăciun s-a lăsat din nou pe mâinile pricepute ale hairstylistului şi a adoptat o tunsoare la modă în 2018. Este vorba de bob-ul perfect finisat, cu vârfurile drepte, iar la capitolul culoare, un mix de nuanţe care sunt evidenţiate de modul în care vedeta alege să îşi ţină cărarea, pe mijloc sau lateral.

Am mers până la salonul hairstylistului meu din Constanţa pentru această schimbare de look. Ne-am consultat, Camelia Tugearu a ascultat dorinţele mele şi a venit cu această propunere de look: un bob perfect finisat, drept, până la mijlocul gâtului, şi nuanţe Parisian Nude, un mix de bejuri şi marouri. Este foarte interesat că, atunci când îmi schimb cărarea sau mă joc prin păr, se schimbă şi accentele”, spune Ela Crăciun.

image

Hairstylistul explică procedura prin care a ajuns la acest rezultat.

În 2018 must have-ul este bretonul, însă, mai presus de toate, tunsoarea pe care o alegi trebuie să ţi se potrivească. Cu Ela am făcut o simulare folosind un breton fals şi am ajuns la concluzia că, în cazul ei, tunsoarea care o avantajează este bob-ul perfect finisat, până la jumătatea gâtului, pentru a fi proporţional cu înălţimea şi conformaţia ei. Ca şi culoare, am optat pentru nuanţele Parisian Nude, o gamă de bejuri şi marouri pe care le-am combinat ca să obţinem nuanţele potrivite tipului său de ten. Are luminozitate mai mare pe lungimi mulţumită produselor cu ceară de albine. Ela poate să îşi mute cărarea de pe mijloc într-o zonă laterală şi astfel i se dezvăluie noi nuanţe ale părului, poate fi mai blondă sau mai brunetă. Linia tunsorii este clasică, dar îi permite să fie versatilă, sa poată muta cărarea de pe o parte pe alta. Ca aspect, e ideal să poată purta părul atât drept, perfect neted, cât şi uşor ondulat, cu aspect natural”, spune Camelia Tugearu.

image


Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG