Ele n-au vrut să-şi opereze nasul

27 octombrie, 2014

Deşi chirugia plastică este la mare modă la Hollywood, sunt încă destule vedete care nu apelează la operaţii estetice, chiar dacă imperfecţiunile

Deşi chirugia plastică este la mare modă la Hollywood, sunt încă destule vedete care nu apelează la operaţii estetice, chiar dacă imperfecţiunile lor sunt destul de evidente. Vorbim aici de staruri cu nas proeminent ori pur şi simplu distinctiv. Mai mult, acestea vorbesc cu dezinvoltură despre acest defect şi despre cum le-a afectat viaţa.

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit topmodel din lume, a refuzat să-şi opereze nasul, în ciuda imperfecţiunii sale vizibile. Gisele este considerată una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, chiar dacă nasul său nu corespunde standardelor de frumuseţe.

Paris Hilton este o altă vedetă care nu a recurs la o rinoplastie, deşi dispune de suficiente resurse financiare. Despre Paris s-a zvonit de mai multe ori că şi-ar fi făcut o operaţie estetică la nas, dar s-a dovedit a fi doar editare în Photoshop.

Barbra Streisand este una din puţinele actriţe care nu au apelat la rinoplastie. Iată ce spune celebra cântăreaţă într-un interviu din 1985: „La început, nu am avut bani pentru a-mi opera nasul şi, de fapt, chiar dacă i-aş fi avut, nu i-aş fi dat pe aşa ceva. Adevăratul motiv este că nu am încredere în doctori că ar putea să-mi facă nasul perfect. Şi, apoi, nasul meu face parte din faţa mea şi asta, ei bine, nu vreau s-o schimb.”

Anne Hathaway este una din vedetele de la Hollywood conştientă de defectele sale şi, mai ales, de aspectul nasului său, însă preţuieşte mai mult naturaleţea: „Mă gândesc că am trăsături tare ciudate. O frunte lată şi totuşi un cap mic. Dar nu am de gând să mă plâng. E faţa mea. Nu sunt foarte frumoasă, însă e OK, pentru că ştiu că atunci când mă uit în oglindă, mă recunosc. La sfârşitul zilei mă gândesc că, aşa frumoasă ori mai puţin frumoasă, naturaleţea este cea mai importantă.”

O altă vedetă care nu a vrut nici în ruptul capului să-şi corecteze forma nasului a fost Sarah Jessica Parker, deşi ea este prima care recunoaşte că s-a lovit mereu de comentarii răutăcioase legate de aspectul ei fizic. „Am primit mult sfaturi. De la prostii cum c-ar trebui să-mi smulg sprâncenele la nevoia de a-mi opera nasul. Dar nu le-am dat prea multă atenţie.“

Faptul că are, sau nu, un nas mare, n-a oprit-o cu nimic pe Lady Gaga să ajungă în topul celor mai faimoase cântăreţe. Deşi în timpul liceului a fost batjocorită de către colegi din cauza nasului mare, controversata cântăreaţă nu a considerat necesară o rinoplastie.Recente pe Ok! Magazine

melania medeleanu5 jpg
spears2 profimedia jpg
balan andree jpg
Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
swank8 jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg