Ele nu-s pregătite de vară

29 iunie, 2012

Pe locuri, fiţi gata, dezbrăcarea! Aceste vedete nu s-au calificat, însă, la olimpiada costumelor de baie.

Pe locuri, fiţi gata, dezbrăcarea! Aceste vedete nu s-au calificat, însă, la olimpiada costumelor de baie.

Nicki Minaj

Faimoasele posterioare - marcă înregistrată, ale căror posesoare răspund la numele Kim Kardashian şi Jennifer Lopez, sunt puse serios în umbră (la propriu chiar) de acest „portbagaj“ imens al cântăreţei de 29 de ani. Căci vedeta originară dinTrinidad-Tobago n-a fost chiar o feerie pe plaja din Hawaii, unde a fost surprinsă luna trecută de paparazzi. Iar cei din urmă au fost şi mai surprinşi să vadă că formele ei au luat aceste proporţii ce nu pot fi cuprinse cu ochii. „Nu-mi place să fac sport. Nu suport să merg pe bandă. Când vreau să scap de câteva kilograme, renunţ la dulciuri şi la carbohidraţi“, spune vedeta. Nu-i de ajuns, spunem noi.

Mila Kunis

Pe atrăgătoarea brunetă, vara a prins-o pe picior greşit. Iar nouă nu ne vine să credem că superba actriţă, care a scăpat de 10 kilograme pentru rolul ei din „Black Swan“, este aceeaşi cu această tânără rotunjoară, fotografiată în urmă cu câteva săptămâni în New York. „Corpul tău poate face orice, oricând. Trebuie doar să vrei să faci asta“, spunea odată Mila, entuziasmată de cât de uşor poţi slăbi. Mai nou, a descoperit că e floare la ureche să te-ngraşi.

Hilary Duff

A născut de trei luni, aşa că „Poliţia Dietelor“ ar trebui să-i lase răgaz să ajungă la silueta care a consacrat-o. Dar nu putem să nu observăm că, vara aceasta, cântăreaţa nu va mai fi aceeaşi apariţie apetisantă în costum de baie. „Fac sport, dar încerc să nu devin obsedată. Toate noile mămici îşi doresc să revină la formele de la început, dar trebuie s-o facă pas cu pas. E nevoie de nouă luni pentru a ajunge acolo. Eu sper s-o fac mai repede, dar nu mă forţez“, a declarat Hillary. Dacă silueta ei a retrogradat de la „hot“ la „not“, trebuie să recunoaştem că zâmbetul proaspetei mămici este la fel de fermecător.

Vanessa Hudgens

După ce s-a luptat ani de zile cu fluctuaţiile de greutate, fosta vedetă din „High School Musical“ a capitulat în faţa kilogramelor în plus. Vâzând că nu e chip să-şi păstreze silueta suplă, actriţa de 23 de ani n-a mai vrut să audă nici de diete. Ce rost are să sufere degeaba? Aduceţi înapoi berea şi chipsurile! „Cred că trebuie să fii mândru de corpul pe care-l ai şi să-l afişezi fără ruşine“, spune actriţa. Hmm. Câteodată parcă-i prea multă informaţie…

Foto: guliver/getty images, heptaRecente pe Ok! Magazine

okmagazin paul siewert dnpa8k6TGRE unsplash jpg
Ploom Silver jpg
Nora Seroussi, Cristi Pascu & doamnele cu palarii din par jpg
Vezi aici 3 cheltuieli pe care trebuie să ai în vedere atunci când devii părinte! jpg
Floria 4 (3) png
okmagazine ro robert bye tG36rvCeqng unsplash jpg
29 septembrie 2023
Cum ne alegem bicicleta
buze perfecte jpg
petrecere tineri 492006652 jpeg
Penelope Cruz la Lancome Luvru la Paris Fashion Week   profimedia 0808719927 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg