Emma Thompson a slăbit 8 kg cu dieta lui Kate Middleton

4 ianuarie, 2017
emma kate jpeg

A dorit să scape de câteva kilograme, aşa că a făcut tot ce i-a stat în putinţă. Adică, a pus mâna pe telefon şi a aflat cum de reuşeşte să se menţină în formă Ducesa de Cambridge. Aşa se face că, acum, Emma Thompson lucrează cu antrenorul lui Kate şi cu nutriţionista ei.

Înainte şi după. Emma a slăbit 8 kilograme

Emma Thompson a slăbit vizibil în doar şase săptămâni graţie antrenorului personal al lui Kate. Actriţa de 57 de ani, de două ori câştigătoare a unui premiu Oscar, s-a ambiţionat să revină la silueta de la începutul carierei, aşa că, pe lângă antrenorul sportiv pe care şi l-a angajat, Emma a luat legătură şi cu nutriţionista lui Kate, Louise Parker, pentru a o ajuta să-şi stabilească un meniu adaptat nevoilor ei.

Însă, toate acestea au costat-o destul pe Emma. Potrivit Dailymail, Emma a scos din buzunare nu mai puţin de 4,500 de lire pentru un curs intensiv de şase săptămâni, în care s-a antrenat câte 90 de minute pe zi. Şi deşi preţul a fost piperat, acum Emma se poate lăuda cu 8 kilograme pierdute graţie antrenamentului asiduu, trecând de la mărimea 14 (US 10) la 10 (US 6).

Cât despre meniul acesteia, publicaţia amintită anterior titrează că Emma avea voie la sandviş cu bacon, brânză, burgeri, şi chiar un pahar de vin. De fapt, Emma spunea că tocmai de aceea a ales-o pe Louise să-i fie nutriţionist, căci metoda ei revoluţionară nu este tocmai o dietă, ci un stil de viaţă sănătos, cu foarte puţine restricţii alimentare: ”Îmi place la nebunie că metoda ei nu este o dietă propriu-zisă – şi că dă roade  - deşi am voie chiar şi la un pahar de vin pe zi”. Louise, care lucrează cu Kate încă din 2013, de la naşterea micuţului George, este numită magicianul fitness.

foto: heptaRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg