Eva Mendes, apariţie rară la un eveniment! Are un look bizar, şi-a făcut operaţii estetice?

15 septembrie, 2017
Eva Mendes Launches Her Fall Collection With New Extended Sizes jpeg

De când s-au născut cele două fiice ale cuplului Eva Mendes – Ryan Gosling, actriţa de 43 de ani s-a retras din lumina reflectoarelor. Ba chiar, a absentat de la premiile Oscar, în cadrul cărora partenerul ei de viaţă era nominalizat la cea mai importantă categorie. Totuşi, Eva a apărut, zilele acestea, la un eveniment de lansare al unei colecţii vestimentare care îi poartă numele.

Eva Mendes a lansat colecţia de toamnă

Eva Mendes şi-a făcut apariţia, ieri, la Centrul Los Cerritos, din California, pentru a lua parte la evenimentul de lansare al noii sale colecţii vestimentare. Îmbrăcată cu o rochie midi, cu un croi vintage, care-i poartă semnătura, după cum ne-a obişnuit, Eva Mendes a captat privirile tuturor celor din jur. Ce-i drept, au fost şi câteva păreri contradictorii, vizavi de aspectul feţei actriţei, mulţi susţinând că aceasta fie şi-a făcut vreo operaţie estetică, fie e machiajul cel care îi schimbă înfăţişarea.

A purtat un outfit creat chiar de ea

image

Pentru a doua varianta am înclina şi noi balanţa, dat fiind faptul că, de regulă, nu se machiază atât de strident. Iar faptul că la acest eveniment a purtat acel machiaj al ochilor atât de puternic, aspectul ei fizic a avut de suferit. E drept şi că actriţa pare să fi mai pierdut din kilogramele acumulate pe timpul sarcincii, şi atunci aspectul per total e diferit faţă de cel afişat în urmă cu câteva luni.

Un look controversat

image

Un alt element al apariţiei ei care a stârnit controverse este turbanul, de care Eva nu pare să vrea să se dezică. Actriţa poartă acest accesoriu aproape la orice apariţie a ei, potrivindu-l la ţinuta aleasă. Nu spunem că nu o prinde bine, dar, câteodată, ce-i prea mult strică...

foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg