Experţii dau verdictul: care sunt tendinţele în frumuseţe ce vor domina 2021

13 ianuarie, 2021
1 pexels cottonbro 4153800 jpg jpeg

După un an tumultuos, cu toate suntem de acord că avem nevoie de un restart în materie de frumuseţe. Nici măcar rutina de înfrumuseţare nu a fost imună la efectele pandemiei, întrucât saloanele s-au închis şi am fost nevoite să ne epilăm, să ne coafăm, să ne facem manichiura şi să ne vopsim părul acasă.

După câteva măşti DIY şi o decolorare ca la salon chiar în baia proprie, cel mai probabil ai înţeles cât de important este să te bucuri de detalii. Şi cât de frumos este ca cineva să te răsfeţe.

Pentru că eşti mereu în pas cu modă şi adori să încerci trenduri în materie de frumuseţe, noi am strâns pentru tine cele mai importante curente în beauty care vor face ravagii anul acesta.

Transparenţa ingredientelor

Brandurile care promovează transparenţa ingredientelor sunt din ce în ce mai apreciate în rândul consumatorilor, conform sondajelor de opinie. Clienţii doresc să ştie clar din ce sunt făcute măştile, cremele şi produsele de înfrumuseţare pe care le folosesc. Ne bucurăm foarte tare să ştim că oamenii devin tot mai responsabili şi conştienţi de puterea pe care o au asupra companiilor. De altfel, această presiune determină brandurile să se orienteze către formule mai durabile, printr-o împachetare mai bună sau prin grija faţă de un mediu sănătos şi curat.

Rezistenţă, dar şi naturaleţe

În epoca pandemiei, întoarcerea la sine este o oportunitate pentru transformare personală. Munca fără limite, burnout-ul atât de vicios din ultimii ani şi stresul pe care majoritatea îl resimte în plan profesional şi personal afectează din ce în ce mai mulţi tineri. Se adaugă tulburările socio-economice actuale, iar oamenii simt tot mai mult nevoia de respiro şi de a se întoarce la rădăcini. Brandurile au luat pulsul lucrurilor deja, aşa că produsele rezistente la transfer vor avea succes din ce în ce mai mult în 2021.

Femeile îşi doresc produse care să rămână pe faţă o zi întreagă, fără să se îngrijoreze că se vor şterge imediat ce dau masca jos. Mai mult chiar, culorile neutre sau pastelurile sunt în trend. Manichiura îngrijită, doar cu un simplu strat de lac de unghii care să dureze, este suficientă. Nuanţele de bej, crem sau maro rămân în continuare în trend pentru sezonul rece, aşa că trebuie să le încerci negreşit.

Îngrijirea pielii pe bază de plante

Dacă până acum îngrijirea pielii pe bază de plante era considerat un domeniu nişat, lucrurile încep să se schimbe. Odată cu creşterea numărului de consumatori conştienţi de importanţa mediului înconjurător, multe mărci de masă introduc produse de origine vegetală. De altfel, se aşteaptă ca acest curent să fie în topul preferinţelor pentru 2021, iar la bază stau ingrediente curate şi recunoscute pentru proprietăţile lor, precum ghimbir, patchouli sau flori de hamamelis.

Îngrijire antibacteriană a părului

Ştiai că o persoană obişnuită îşi atinge părul de zece ori într-o singură oră? Şi cum este foarte probabil ca mâna să fie contaminată cu diverşi microbi şi bacterii, specialiştii oferă soluţii. Brandurile încep să dezvolte şampoane, balsamuri şi spray-uri de curăţare antibacteriene care au incluse agenţi de dezinfectare antimicrobieni.

Proceduri cosmetice numite „Zoom Face‟

Şedinţele de pe Zoom, conversaţiile lungi cu familia şi prietenii pe WhatsApp şi Skype fac diferenţa. Oare? Adevărul este că experţii în frumuseţe şi doctorii plasticieni au observat în ultimul an o cerere crescută de tratamente pentru zona ochilor. Blefaroplastia pleoapei inferioare cu scopul de a reduce pungile de sub ochi este o operaţie din ce în ce mai cerută în cabinetele medicale. Până una alta, noi vă recomandăm să încercaţi creme pentru ochi cu cofeină pentru a reduce cearcănele sau pungile de sub ochi inestetice.

Interesante predicţii pentru 2021 în materie de beauty. Tu ce părere ai?

Sursă foto: Pexels

Acest articol conţine elemente publicitare. 



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG