Extravaganţă de celebritate! Blake şi J.Lo, manichiură cu aur la Met Gala

3 mai, 2017
Blake Lively Jennifer Lopez jpeg

Când vorbim despre celebrităţi precum Blake Lively şi Jennifer Lopez, care au milioane de euro în cont, nu e chiar aşa şocant să aflăm că nu se dau înapoi de la a investi serios într-o apariţie la vreun eveniment de o aşa anvergură precum Met Gala.

Au ales o manichiură preţioasă

Totuşi, faptul că cele două au apelat la o manichiură cu aur pentru apariţia pe covorul roşu al celebrului eveniment este cu adevărat surprinzător! Cum arată o astfel de manichiură? Vedeţi în cele ce urmează!

În primul rând, e important de precizat că-n spatele acestui beauty trend se află manichiurista celebrităţilor, Elle. Aceasta le-a realizat celor două vedete o manichiură suflată cu aur de 24 de carate, ceea ce le-a făcut pe Blake Lively şi Jennifer Lopez să strălucească la celebrul eveniment ce a avut loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

Manichiura lui Blake

Vorbind despre manichiura lui Blake, Elle a declarat: ”Voiam un look curat, dar totuşi opulent. Strident în partea de sus, dar discret spre baza unghiei. Efectul este unul preţios. Oferă o strălucire aparte – arată precum o bijuterie pe unghie”.

Manichiura lui J.Lo

Cât despre cea pentru care a optat Jennifer Lopez, Elle a mărturisit că artista a fost cea care a decis designul: ”Ea a ales să plaseze aurul doar pe degetul inelar şi pe cel mic şi a fost fix ce trebuia”.

foto: getty / InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg