FOTO Avon a sărbătorit 125 de ani în slujba femeilor

16 septembrie, 2011

Pe data de 15 septembrie, chiar de ziua fondatorului companiei, David McConnell, AVON România a celebrat 125 de ani în slujba femeilor, dar şi 125 de ani plini de inovaţii în industria cosmeticelor.

Pe data de 15 septembrie, chiar de ziua fondatorului companiei, David McConnell, AVON România a celebrat 125 de ani în slujba femeilor, dar şi 125 de ani plini de inovaţii în industria cosmeticelor.

Vezi aici mai multe fotografii cu vedetele prezente

AVON a adus în lumina reflectoarelor “125 de femei pentru schimbare”, în cadrul unei gale de premiere în care perseverenţa, curajul şi pasiunea au fost apreciate aşa cum merită. Timp de 3 luni (aprilie-iunie), publicul a putut propune pe site-ul www.avon125.ro femei deosebite, din domenii diverse, care reuşesc, prin acţiunile lor, să aducă o schimbare pozitivă în vieţile celor din jur.

În cele două luni care au urmat (iulie-august), oamenii au ales poveştile favorite, votând pe site-ul campaniei doamnele care le-au adus zâmbetul şi inspiratia. Fie că a fost vorba de antreprenoare de succes, doamne dedicate cauzelor sociale, medici, scriitoare sau orice altă poveste de impact, acestea au fost aplaudate în cadrul Galei AVON, organizate la Muzeul de Istorie al României.

Campania a fost sprijinită de TVR, o serie depersonalităţi ale televiziunii publice alaturându-se iniţiativei: Marina Almăşan, Ramona Avramescu, Malvina Cervenschi, Livia Dilă, Raluca Moianu, Irina Păcurariu şi Iuliana Tudor. Proiectul este susţinut şi de alte persoane publice, printre acestea numărându-se Daniela Nane şi Alice Năstase.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg