FOTO Dana Rogoz are propriul parfum

22 octombrie, 2014
img 5152 600x900 jpeg

După ce a lansat o linie inedită de genţi-plic, vedeta de televiziune a trecut la crearea propriei arome. I-a luat cam un an şi jumătate, a testat sute de esenţe şi, într-un final, a ajuns la rezultatul dorit: Moon by Dana Rogoz.

După ce a lansat o linie inedită de genţi-plic, vedeta de televiziune a trecut la crearea propriei arome. I-a luat cam un an şi jumătate, a testat sute de esenţe şi, într-un final, a ajuns la rezultatul dorit: Moon by Dana Rogoz.

Totul a început ca în joacă, de când Dana îşi pregătea lansarea colecţiei de genţi-plic: „Ideea lansării unui parfum mi-a venit chiar de la voi, când realizam prima ghicitoare pe blog pentru lansarea plicurilor Moon cu Feţe Detaşabile. Încă de atunci mulţi dintre voi aţi crezut că voi lansa un parfum şi mi-am zis: De ce nu? Aşa a început totul. Aşadar, la acest proiect am lucrat foarte mult (cel mai mult şi cel mai greu de până acum), timp de 1 an şi jumătate“, spunea ea, pe blogul personal.

image

Iar Dana descrie care a fost întreg procesul: „Sute de variante de esenţe, sticle, dopuri, cutii, etichete…până când am ajuns exact la ce îmi doream, un parfum pe care îl ador. Nu sunt parfumier, fireşte, aşa că am fost ajutată în tot acest demers de o echipă de specialişti în acest domeniu din România, dar şi de o echipă de parfumieri şi producători de parfumuri din Germania, unde este de altfel produs parfumul Moon by Dana Rogoz. Dar asta nu înseamnă că rezultatul nu este unul extrem de personal, căci de la esenţă şi până la cutie, absolut toate detaliile au fost alegerile mele, cu sufletul meu, la fel cum v-am obişnuit şi până acum cu celelalte produse semnate Moon by Dana Rogoz“.

Surprizele, însă, nu se opresc aici. „Cu ocazia lansarii parfumului, pe data de 30 octombrie, v-am pregătit o altă surpriză: Pop Up Store Moon by Dana Rogoz în mall AFI Palace Cotroceni, adică primul magazin fizic Moon by Dana Rogoz, ce vă va aştepta pe toţi să-l vizitaţi timp de 1 lună de zile“.

image

Iată şi descrierea parfumului: „un parfum de zi proaspăt, vesel, curat, diafan şi romantic, dar în acelaşi timp persistent“, în note de frezie, iasomie şi lăcrămioare (note de mijloc), combinate cu măr verde şi lychee (note de vârd) şi cu vanilie, mosc şi patchouli (note de bază). Un parfum cu iz de zi senină, în care vezi luna pe cer, veselă şi albă.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg