FOTO De nerecunoscut! Cum arăta Shakira înainte de a deveni celebră?

9 mai, 2019
2 shakira main jpg jpeg

Acum, oricine ┼čtie cum arat─â Shakira: blond─â, crea┼ú─â ┼či cu forme care ar face orice femeie invidioas─â. ├Änainte s─â devin─â cunoscut─â, ├«ns─â, artista ar─âta complet diferit.

Pu┼úini ┼čtiu c─â ├«nainte ca Shakira s─â reu┼čeasc─â pe plan muzical, artista ┼či-a ├«ncercat norocul ├«n industria cinematografic─â. Ea a ap─ârut ├«ntr-un serial sud-american, ├«n care juca rolul unei fiice a unui magnat, care se ├«ndr─âgoste┼čte de fiul rivalului s─âu.

├Änregistr─ârile dateaz─â din 1993, ┼či ne-o arat─â pe Shakira a┼ča cum nu ne-am fi ├«nchipuit niciodat─â: brunet─â ┼či cu breton. Nu putem spune c─â ne pare r─âu c─â nu ┼či-a p─âstrat look-ul de atunci, c─âci artista arat─â mult mai bine ├«n prezent.

stanga
dreapta
1 cum arata shakira inainte sa devina celebra jpg jpeg

La un an de la acea ├«ncercare ├«n lumea telenovelelor, Shakira avea s─â se lanseze cu piesa ÔÇŁPiesa DescalzosÔÇŁ. Ulterior, artista a cump─ârat drepturile de difuzare ale telovelei, pentru a ├«mpiedica difuzarea ei, nefiind tocmai m├óndr─â de presta┼úia ei pe micile ecrane.Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg