FOTO Înainte şi după: Kylie Jenner, victima chirurgiei plastice?

14 iulie, 2014
kylie jenner ab492141505 jpeg

Fiica de 16 ani a matroanei Kardashienilor a stârnit valuri de reacţii mirate cu înfăţişarea sa drastic schimbată, trădând folosirea bisturiului sau a injecţiilor botulinice

Fiica de 16 ani a matroanei Kardashienilor a stârnit valuri de reacţii mirate cu înfăţişarea sa drastic schimbată, trădând apelul la bisturiu sau injecţii botulinice

Pasionată de minunile chirurgiei estetice

Are doar 16 ani, dar faţa ei exprimă multe. Multe intervenţii chirurgicale care i-au schimbat fizionomia atât de mult în ultimul an, încât ne dăm seama cât de importantă este frumuseţea în rândul surorilor Kardashian. După ce şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la premiile Billboard Music, în mai, fanii au şi sărit, online, la stigmatizarea starletei drept una obsedată de frumuseţe. „Putem vedea clar că buzele ei au trecut de la mărimea unei bomboane Tic Tac la cea a unui pepene“, a spus un internaut – acuzaţie care a forţat-o pe Kylie să răspundă mustrărilor: „Aceste speculaţii privind operaţiile estetice mă rănesc mult.“

În ciuda negării, schimbările faciale pe care le etalează mândră ca o Kardashiancă veritabilă pe conturile reţelelor de socializare stârnesc îndoieli şi în rândul experţilor în frumuseţe. „Kylie a avut parte de-o schimbare totală“, spune chirurgul plastic dr. Joseph Hkeik, originar din Sydney, pentru echipa OK! Australia. „Podul nasului ei e mai bine definit, iar vârful lui e mai fin“.

image

Nas – Dr. Hkeik crede că tânăra şi-a operat nasul. „Sigur a făcut o rinoplastie“.

Ochi - „Sprâncenele ei sunt redefinite şi ridicate, asta se poate face prin injectarea de soluţii antirid în frunte“, adaugă chirurgul.

Buze – Expertul mai crede că şi obrajii, şi buzele lui Kylie sunt lucrate. „A folosit injecţii cu colagen pentru ele“.

Ce ar fi putut-o convinge pe tânăra adolescentă să cadă pradă intervenţiilor chirurgicale estetice la o asemenea vârstă? Mulţi spun că de vină este comparaţia permanentă cu sora ei mai mare, Kendall Jenner (18). Deşi Kylie neagă cu vehemenţă acest lucru şi o susţine pe sora sa, carierele lor par să o ia în direcţii diferite, aceasta din urmă ajungând deja model în „Vogue“ Paris şi în campaniile Givenchy, arătând cu adevărat formidabil.

image

Poza selfie pe care şi-a făcut-o cu buzele ţuguiate au stârnit şi mai mult zvonul că şi-a injectat toxina botulinică- „Încearcă atât de mult să fie ca surorile ei, ce trist!“, a spus un utilizator de Instagram.

Presiunea de-a fi slabă ca sora ei, Kendall, a manipulat-o pe Kylie să-şi afişeze talia în repetate rânduri. Fanii ei au mustrat-o pentru faptul că pozează seducător la 16 ani.

image

Concurează permanent cu celelalte, însă rebela şi-a schimbat şi culoarea părului radical. „Într-o zi am decis, o să mă fac albastră“, lucru care i-a enervat pe fanii ei.

foto getty images, instagram



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg