FOTO Schimbare de look printre vedete: se poartă mov! 

Un nou trend de primăvară circulă printre vedetele feminine de la Hollywood, mai ales printre cele tinere: nuanța purpurie a părului. Dacă eram obișnuiți cu coafura îndrăzneață a lui Kelly Osbourne, de curând le vedem și pe Nicole Richie, Demi Lovato și Ireland Baldwin făcându-și schimbări radicale de look, optând pentru vopsitul părului în nuanțe vii, colorate, mov sau roz.

Pe 3 martie, Nicole Richie (32) a postat o poză pe Instagram, arătând fanilor săi că s-a plictisit de vechea coafură. În orice caz, fostul star de reality-show este cunoscut pentru simțul său estetic, mereu în ton cu moda. 

A urmat cântăreața de 21 de ani, care oricum avea un păr bogat, lung și vopsit în tonuri de roz, a preferat să se și radă pe lateral, mizând pe trendul adolescenților din ziua de azi. Nu știm ce să zicem de alegere, dar fie, dat fiind vârsta sa. Iată și poza postată pe Twitter.

Acum, a venit rândul și fiicei blonde a lui Alec Baldwin, în vârstă de doar 18 ani, care și-a surprins fanii de pe Twitter, cu buclele sale în nuanța lavandei. Fotografia este proaspătă, modelul postând-o miercuri.

Cum vi se pare? Căreia dintre ele îi stă mai bine?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA