FOTO Stil de vedetă: Vintage glamour

25 februarie, 2014
anne hathaway jpeg

Stilul care a făcut furori în serialul american „Mad Men“ este îmbrăţişat cu succes şi de starurile hollywoodiene. Bucle pin-up În primul rând, trebuie să îţi cunoşti bine firul de păr. Dacă ai un fir gros, care menţine coafura, foloseşte doar un produs de styling: fixativul. Dacă ai firul foarte subţire, imediat

Stilul care a făcut furori în serialul american „Mad Men“ este îmbrăţişat cu succes şi de starurile hollywoodiene.

Bucle pin-up

În primul rând, trebuie să îţi cunoşti bine firul de păr. Dacă ai un fir gros, care menţine coafura, foloseşte doar un produs de styling: fixativul. Dacă ai firul foarte subţire, imediat după spălare, aplică spuma de păr pentru volum şi usucă-l cu o perie rotundă, mare. După uscare, roteşte firul de păr pe un ondulator conic şi prinde fiecare buclă cu o agrafă. Aplică fixativ şi lasă-le zece minute, apoi foloseşte un gloss de păr.

Model: Mena Suvari (foto stânga)

Coc frontal

După spălare, masează rădăcinile cu o spumă sau o cremă pentru volum. Usucă părul, îndreptându-l cu o perie lată. După ce este complet uscat, aplică un ulei pentru hidratare şi prinde foarte strâns părul din zona tâmplelor într-un coc mic. Părul rămas în zona frontală trebuie îndreptat bine, eventual cu placa, răsucit şi prins în zona vârfului cu agrafe mici, pe cât posibil în culoarea părului. La final, aplică fixativ în zona tâmplelor, pentru a evita apariţia firelor rebele, şi un produs de fixare şi strălucire pe bucla din faţă.

image

Model: Anne Hathaway

Tapaj retro

Se aplică aceeaşi metodă ca la cocul frontal, numai că părul trebuie uscat cu o perie circulară, care să îi dea mai mult volum. După ce ai păstrat o şuviţă lată din calotă, prinde extremele într-o coadă normală, cu baza puţin mai sus, nu în zona cefei, pe care să o maschezi apoi sub partea din faţă rămasă liberă. Pentru a face asta, tapează de la rădăcină partea frontală, îndreapt-o cu placa ceramică şi prinde-o cu agrafe în formă de U, în aşa fel încât coada să nu se vadă, şi aplică un produs fixator.

Model: Kate Bosworth

foto: guliver/getty images/rex features



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg