FOTO Vedete care exagerează cu machiajul

7 octombrie, 2015
MTV Europe Music Awards 2010   Arrivals jpeg

Multe dintre celebrităţile autohtone nu par să priceapă acel principiu de bază care spune că ce-i prea mult strică. Se aplică în varii aspecte ale vieţii, mai ales în stil şi frumuseţe. Şi se întâmplă, aşadar, să vedem deseori ţinute excentrice, fie prea colorate, fie prea încărcate etc., dar şi chipuri îngreunate de machiaj, care le face mai mult rău decât bine imaginii. Care sunt aceste vedete care se machiază prea mult şi cu efecte nedorite?

image

Christina Aguilera foloseşte adeseori autobronzant şi iluminator, uneori prea mult. Aici, machiajul este finisat, dar se observă că a folosit prea multe produse pentru o apariţie mondenă de zi. Genele false, tuşul pentru ochi, mascara, fardul strălucitor, buzele şi ele conturate intens în roşu sunt un exces de makeup.

image

Khloe Kardashian apelează, de obicei, la machiajul nude, discret, care se concentrează mai mult pe privirea pătrunzătoare şi intensă decât pe buze. Însă uneori o dă în bară cu produsele, alegând să se focuseze şi pe privire, şi pe buze, ceea ce e mult prea mult. Imaginea e mai degrabă artificială decât seducătoare...

image

Taylor Momsen, cântăreaţa rock care apare şi în “Gossip Girl”, este celebră pentru machiajul ei strident, macabru pe alocuri, care-i fură din tinereţe. Chiar e nevoie de atâta negru?

image

Nicole Kidman a surpins şi ea, în ultima vreme, cu trăsături diferite ale chipului. Unii zic că actriţa de 48 de ani a apelat la operaţii estetice, alţii că machiajul e de vină. Aici, însă, este clar că machiajul a fost prea mult pentru tenul ei uşor îmbătrânit.

image

Kim Kardashian este regina machiajului profesionist, însă asta nu înseamnă că nu exagerează. Din contră, arsenalul ei de makeup cuprinde cel puţin 10 produse: de la cele dedicate uniformizării tenului, iluminator, corector, pudră, blush, bronzant, la cele pentru privirea accentuată şi buzele perfect conturate.

FOTO GETTY IMAGES, HEPTA, WENNRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg