Frizurile care l-au făcut celebru pe David Beckham

8 martie, 2011

Faimosul sportiv n-a înscris puncte numai pe terenul de joc, ci a reuşit să dea lovitura şi-n viaţa de zi cu zi, datorită stilul abordat de el de-a lungul timpului. Iată câteva tunsori care au făcut furori în rândul publicului feminin!

Faimosul sportiv n-a înscris puncte numai pe terenul de joc, ci a reuşit să dea lovitura şi-n viaţa de zi cu zi, datorită stilul abordat de el de-a lungul timpului. Iată câteva tunsori care au făcut furori în rândul publicului feminin!

În prezent, vestitul jucător de fotbal are o tunsoare destul de banală în comparaţie cu frizurile cu care ne-a obişnuit până acum. Încă de la sfârşitul anului trecut, David şi-a lăsat pletele să crească, nedând aparent o importanţă prea mare nuanţei şi formei părului. În imagine, Becks a fost surprins în timp ce a participat la ceremonia de decernare a „A Night Of Heroes: The Sun Military Awards", care a avut loc la muzeul The Imperial War din Londra, pe 15 decembrie 2010.

În decembrie 2009, britanicul a făcut o alegere puţin mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte look-ul său. I-a cerut hair stilistului său să-l tundă în stil punk, adică aproape la zero pe lateral şi cu şuviţe mai lungi în creştetul capului. În fotografia de faţă, David ia masa la hotelul One & Only, din Cape Town, Africa de Sud.

De multe ori a optat pentru o frizură foarte scurtă, poate pentru că este uşor de întreţinut, poate pentru că a dorit să etaleze din când în când o atitudine mai masculină ca de obicei. Punct ochit, punct lovit! Trăsăturile lui David păreau de-a dreptul înăsprite în septembrie 2008, când aproape că s-a ras în cap.

Beckham şi-a lăsat adesea părul să crească şi chiar a apelat la diverse nuanţe de blond, pentru a-şi „îmblânzi” trăsăturile. De fapt, jumătatea Victoriei Beckham a oscilat de numeroase ori între o frizură scurtă, nestilizată, şi una cu pletele crescute până la nivelul umerilor, în încercarea de a-i crea celebrului sportiv o imagine soft. În aprilie 2006, căpitanul pe atunci al echipei sale de fotbal a pozat pentru o reclamă Gillette, etalându-şi pletele care fac ravagii printre fanele lui.

David avea o pieptănătură destul de cuminţică în iunie 2005, când s-a prezentat în faţa publicului american pentru a le face cunoştinţă cu noul său echipament sportiv marca Adidas. Vedeta etalează aici tunsoarea sa de bază, care are în principiu un stil uşor dezordonat, dar creat cu mare atenţie de un hair stilist de top. Aceasta este tunsoarea-semnătură a fotbalistului, de la ea pornind hair stilistul său pentru a-i crea un look când rebel şi masculin, când uşor efeminat.

În timpul unei conferinţe de presă din februarie 2004, starul şi-a scos la iveală pletele blonde, cu care a reuşit de multe ori să facă ravagii printre admiratoarele sale. Aspectul sălbatic a fost preferat de David mai ales în primii săi ani de activitate sportivă. Iar publicul feminin n-a avut nimic de reproşat!

În mai 2003, Beckham părea destul de preocupat de felul în care se arăta în văzul lumii. El găsise chiar o variantă uşor efeminată de a-şi prinde părul, imaginea lui dandy fiind completată de accesorii precum un cercel cu diamante. Şi tocmai pentru că se mândrea nevoie mare cu înfăţişarea sa, David lua parte la diverse evenimente mondene, pentru a fi văzut şi admirat. În imaginea de faţă şi-a făcut prezenţa la ceremonia de decernare a premiilor MTV Movie, care a avut loc în urmă cu opt ani la Shrine Auditorium.Recente pe Ok! Magazine

melania medeleanu5 jpg
spears2 profimedia jpg
balan andree jpg
Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
swank8 jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg