Gafe de make-up! Vedete care au dat-o în bară cu fondul de ten

1 septembrie, 2016
kelly osbourne fond de ten gettyimages 137028594 jpg jpeg

Din seria gafelor pe covorul roşu fac parte nu doar cele în care vedetele lasă prea multă piele la vedere ori riscă să rămână cu totul la vedere. Cele de make-up sunt atât de frecvente, că puţine sunt starurile care n-au avut măcar un moment de ruşine după ce şi-au văzut machiajul neinspirat şi surprins de atâtea aparate foto.

Ne oprim cu gafele de make-up la cele în care fondul de ten este vedeta: diferenţa de tonuri dintre ten şi pielea corpului este, din păcate pentru următoarele celebrităţi, ca de la cer la pământ.

Emily Blunt

Fondul de ten ales a fost nepotrivit

Frumoasa actriţă de 33 de ani a avut şi ea perioadele ei de lipsă de inspiraţie, cum a fost aici, chiar la gala Globurilor de Aur, când faţa ei contrasta puternic cu pielea corpului mult mai bronzată. Fondul de ten a fost unul mult prea deschis.

Kylie Jenner

Kylie a gafat când a arătat singură contrastul pigmenţilor mâinii şi ai fondului de ten

Chiar prinţesa make-up-ului profesionist, cea ale cărei colecţii de machiaj se vând mai ceva ca pâinea caldă, a apărut într-o emisiune gafând chiar la acest capitol. Kylie a dat-o în bară cu fondul de ten, alegând unul mult prea închis faţă de pigmentul ei natural, cum apare pe mâna sa.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne, în 2012

Chiar dacă este foarte pricepută la arta machiajului, acum patru ani încă experimenta. Iar lookul de la gala Audi Presents The Art of Elysium's a rămas celebru: tenul a prins o culoare gălbuie de la fondul de ten prost ales pentru pielea sa. Nici rozul acela nu a ajutat prea mult...

Nadine Coyle

image

Nadine Coyle

image

Fosta cântăreaţă de la Girls Aloud a gafat în emisiunea de la ITV a lui Lorraine, în noiembrie 2015, când fondul de ten de nuanţă gălbuie a contrastat cu pielea albă a gâtului, lookul ei ajungând subiect de bârfă în presa mondenă.

Jennifer Love Hewitt

image

Actriţa de 37 de ani - ori make-up artistul ei - nu prea le avea cu machiajul prin 2010, căci apariţia ei la premiera Twilight: Eclipse, a apărut cu un machiaj aproape potrivit pentru tematica filmului, cu excepţia nuanţei fondului de ten. Acesta a contrastat puternic cu pielea decolteului şi braţelor.

Ariana Grande

image

Celebra cântăreaţă minionă a avut şi ea un moment jenant în ceea ce priveşte aspectul său, chiar anul trecut, când a primit un premiu la gala American Music Awards - fondul de ten, prea deschis pentru pielea sa creolă.

FOTO GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg