Gwyneth Paltrow, m─âsuri extreme pentru un ten perfect

5 aprilie, 2016
gwyneth paltrow gettyimages 459388284 jpg jpeg

Ce nu face o femeie pentru a-┼či conserva frumuse┼úea? Gwyneth Paltrow a fost dintotdeauna deschis─â vizavi de tratamentele estetice la care recurge sau vizavi de stilul de via┼ú─â adoptat.

Gwyneth Paltrow a încercat apiterapia

Recent, actri┼úa hollywoodian─â a recunoscut c─â a apelat la o tehnic─â ceva mai sever─â ÔÇô apiterapia. ┼×tim cu to┼úii c─â aceast─â metod─â presupune folosirea mierii, polenului, dar ┼či a veninului albinelor. Aceste produse apicole ┼či-au dovedit eficien┼úa, de-a lungul timpului, ├«n tratamentele cosmetice, a┼ča c─â Gwyneth a fost mai mult dec├ót dispus─â s─â le ├«ncerce.

Gwyneth a recunoscut c─â s-a l─âsat ├«n┼úepat─â de zeci de albine pentru a avea un ten perfect. ÔÇŁOmule, ce dureros este. Am fost ├«n┼úepat─â de albine. Meotda aceasta, apiterapia, este veche de zeci de aniÔÇŁ, a declarat actri┼úa pentru ÔÇŁThe New York TimesÔÇŁ, povestind totodat─â c─â tratamentul pe baza veninului de albine chiar a dat roade ├«n cazul ei.

Asemenea Jessicăi Alba, Gwyneth deţine o companie de cosmetice

┼×i pentru c─â a fost at├ót de ├«nc├óntat─â de rezultate, actri┼úa ├«n v├órst─â de 43 de ani a hot─âr├ót s─â scoat─â chiar ea o linie de cosmetice folosindu-se de produse apicole. Produsele cosmetice, create de compania actri┼úei Goop ├«n colaborare cu Juice Beauty, cuprinde ┼čase produse organice (de la creme de ochi ┼či p├ón─â la m─â┼čti de fa┼ú─â).

Sursa foto: Getty Images