Încearcă Summer Festival Look!

6 iulie, 2018
DSC00134 jpeg

Sezonul festivalurilor a început, iar ţinuta şi look-ul sunt foarte importante pentru cele care aleg acest gen de distracţie. Dacă în ceea ce priveşte vestimentaţia, cele mai întâlnite combinaţii sunt boho-chic, layer up sau trashy, machiajul va fi mereu un aspect important. Şi pentru că mixurile şi nuanţele potrivite depind cel mai mult de stilul personal şi de pigment, aplicarea acestora va fi întotdeauna importantă.

image

Festivalurile sunt o manifestare artistică modernă şi poate fi momentul cel mai potrivit pentru a-ţi scoate în evidenţă stilul personal prin nuanţe glam ale buzelor. NU SKIN propune Powerlips Fluid, din colecţia de rujuri lichide  Candy Collection, ce conţine trei nuanţe noi, perfecte pentru zilele toride de vară şi pentru orice look adopţi pentru a fi festival ready & cool. Fie că alegi pigmentul roşu sau nude, în variaţii cool, acesta va fi aliatul tău în machiajul rezistent.

image

Powerlips Fluid este un ruj lichid rezistent la apă şi la transfer, uşor, care ajută la calmarea şi catifelarea buzelor. Conţinutul bogat în ingrediente benefice şi vitamine face ca acesta să nu îţi dea bătăi de cap pe parcursul zilei: uleiul de avocado catifelează pielea, iar vitamina E hidratează şi înmoaie pielea, oferind în acelaşi timp beneficii antioxidante. Ceara de albine calmează şi reface pielea şi caolinul, pe bază de argilă natural susţine o culoare bogată şi persistentă.

Profită de o super ofertă la rujurile lichide Powerlips Fluid,  accesând https://www.nuskin.com/content/nuskin/ro_RO/products/nuskin/cosmetics/lips/liquid-lipstik.html

*Articolul conţine elemente publicitareRecente pe Ok! Magazine

Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg