Îngrijire profesională la tine acasă (P)

19 februarie, 2018
47459051   beautiful young woman posing with orchid on white background jpeg

Odată cu creşterea temperaturii, natura revine la viaţă, iar rutina de îngrijire poate suferi unele modificări. Din fericire, graţie etnobotanicii şi ingredientelor vegetale naturale, nu trebuie să aşteptăm venirea primăverii pentru a ne însufleţi zilele cu flori parfumate, benefice şi pentru a ne bucura de o relaţie mai apropiată cu mama natură chiar la noi acasă.

image

Pentru a beneficia de o nutriţie eficientă, bogată în vitamine, datorită colaborării dintre etnobotanică şi industria cosmetică, împrejurimile noastre pot fi transformate într-o grădină înmiresmată şi utilă.

Cercetările din acest domeniu vast numit etnobotanică oferă o cale modernă de descoperire a unor plante medicinale ce pot fi folosite în produsele de îngrijire. Având la bază aceste studii, Nu Skin a dezvoltat, pe lângă produsele clasice şi extrem de eficiente, o gamă unică de produse, numită Epoch. Extractele vegetale naturale pe care le conţine ne fac să ne simţim în mijlocul unei oaze pline de flori şi miresme, chiar dacă, de cele mai multe ori, suntem în propria baie.

În funcţie de caracteristicile tenului tău şi nevoile zilnice, încearcă produsele din gama Nu Skin Epoch, dar şi produse care s-au dovedit a fi „vedete“ în îngrijirea şi protecţia avansată a tenului.  Economiseşte timpul petrecut la salon şi banii alocaţi tratamentelor folosind ceea ce multe vedete de la Hollywood au încercat:

Creamy Hydrating  Masque Nu Skin pentru femeile între 35 şi 55 de ani. Acesta este un tratament menit să protejeze tenul împotriva deshidratării şi efectelor mediului şi să stabilească un echilibru în ceea ce priveşte nivelul de hidratare. Efectele benefice sunt datorate anumitor ingrediente cheie: saccharide isomerate, un complex de carbohidraţi, extracte de cactus şi pin pentru strălucire, lavandă, muşeţel şi salvie pentru a proteja tenul sensibil şi uscat.

image

Radiance Mask Nu Skin pentru netezire şi luminozitate este aliatul ideal pentru tenul însetat. Aceasta hidratează şi calmează pielea, asigurându-i un aspect luminos. Este indicat să fie folosită de două ori pe săptămână, atât de bărbaţi, cât şi de femei.

image

Epoch Glacial Marine Mud Nu Skin este salvatorul tenului în ceea ce priveşte reînnoirea celulară de suprafaţă. Acesta exfoliază celulele moarte şi ajută, treptat, la regenerare. Cu peste 50 de minerale benefice în compoziţie, inclusiv zinc şi extracte marine, nămolul este ideal pentru a conferi pielii, atât femeilor, cât şi bărbaţilor, teritoriul perfect pentru hidratare în profunzime.

image

FOTO: 123rf, Nu Skin



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg