Îngrijire profesională la tine acasă (P)

19 februarie, 2018
47459051   beautiful young woman posing with orchid on white background jpeg

Odată cu creşterea temperaturii, natura revine la viaţă, iar rutina de îngrijire poate suferi unele modificări. Din fericire, graţie etnobotanicii şi ingredientelor vegetale naturale, nu trebuie să aşteptăm venirea primăverii pentru a ne însufleţi zilele cu flori parfumate, benefice şi pentru a ne bucura de o relaţie mai apropiată cu mama natură chiar la noi acasă.

image

Pentru a beneficia de o nutriţie eficientă, bogată în vitamine, datorită colaborării dintre etnobotanică şi industria cosmetică, împrejurimile noastre pot fi transformate într-o grădină înmiresmată şi utilă.

Cercetările din acest domeniu vast numit etnobotanică oferă o cale modernă de descoperire a unor plante medicinale ce pot fi folosite în produsele de îngrijire. Având la bază aceste studii, Nu Skin a dezvoltat, pe lângă produsele clasice şi extrem de eficiente, o gamă unică de produse, numită Epoch. Extractele vegetale naturale pe care le conţine ne fac să ne simţim în mijlocul unei oaze pline de flori şi miresme, chiar dacă, de cele mai multe ori, suntem în propria baie.

În funcţie de caracteristicile tenului tău şi nevoile zilnice, încearcă produsele din gama Nu Skin Epoch, dar şi produse care s-au dovedit a fi „vedete“ în îngrijirea şi protecţia avansată a tenului.  Economiseşte timpul petrecut la salon şi banii alocaţi tratamentelor folosind ceea ce multe vedete de la Hollywood au încercat:

Creamy Hydrating  Masque Nu Skin pentru femeile între 35 şi 55 de ani. Acesta este un tratament menit să protejeze tenul împotriva deshidratării şi efectelor mediului şi să stabilească un echilibru în ceea ce priveşte nivelul de hidratare. Efectele benefice sunt datorate anumitor ingrediente cheie: saccharide isomerate, un complex de carbohidraţi, extracte de cactus şi pin pentru strălucire, lavandă, muşeţel şi salvie pentru a proteja tenul sensibil şi uscat.

image

Radiance Mask Nu Skin pentru netezire şi luminozitate este aliatul ideal pentru tenul însetat. Aceasta hidratează şi calmează pielea, asigurându-i un aspect luminos. Este indicat să fie folosită de două ori pe săptămână, atât de bărbaţi, cât şi de femei.

image

Epoch Glacial Marine Mud Nu Skin este salvatorul tenului în ceea ce priveşte reînnoirea celulară de suprafaţă. Acesta exfoliază celulele moarte şi ajută, treptat, la regenerare. Cu peste 50 de minerale benefice în compoziţie, inclusiv zinc şi extracte marine, nămolul este ideal pentru a conferi pielii, atât femeilor, cât şi bărbaţilor, teritoriul perfect pentru hidratare în profunzime.

image

FOTO: 123rf, Nu SkinRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg