Internetul miroase bine

23 aprilie, 2011
parfums jpeg

Te-ai întrebat vreodată ce miros are Internetul? De magnolie? Vanilie? Poate ciocolată? Cum ar fi să intri pe un site şi să-i poţi mirosi conţinutul?

Te-ai întrebat vreodată ce miros are Internetul? De magnolie? Vanilie? Poate ciocolată? Cum ar fi să intri pe un site şi să-i poţi mirosi conţinutul?

image

Există un loc pe care Internetul îl găzduieşte şi unde se adună cele mai frumoase miresme Unele îţi sunt deja cunoscute, altele nu. Acel loc se numeste Aoro.ro şi este o parfumerie online. Sperăm că odată cu fraza anterioară nu s-a dus magia. Nu vrem să te convingem că suntem cei mai serioşi de pe piaţă. Asta o vei afla când vei da prima comandă de parfum. E inevitabil. La un moment dat, acel parfum preferat după care te recunosc toţi prietenii se va termina.

Din acel moment, ai următoarele scenarii:

Îţi poţi lua altul din mall (doar acolo sunt magazine de încredere, nu?) la preţuri despre care deja nu mai trebuie să spunem nimic. Doar le cunoşti. Sunt acele preţuri care te fac să spui “de ce mai am doar atâţia bani în cont?”

Îţi poţi lua un parfum printr-o “combinaţie”. Asta se traduce prin: prietena ta are un coleg care ştie un tip care vinde parfumuri. Caz în care, ieşi pe plus cu banii şi în minus cu calitatea parfumului. Ceva nu miroase bine aici.

Îţi poţi lua unul de pe Aoro.ro, unde parfumurile sunt achiziţionate direct de la distribuitori autorizaţi, iar preţurile sunt mici. Probabil o să ţi se pară suspect. Înainte de a trage concluzii pripite, trebuie să ştii că preţurile sunt aşa de mici pentru că acest magazin online, spre deosebire de magazinele locale, lucrează cu marje de adaos mult mai mici. Nu trebuie să plătească chirii scumpe în mall-uri. În plus, odată ce cumperi în cantităţi mari de la furnizori, preţurile de achiziţie sunt foarte bune. Deci nu, nu este nimic necurat la mijloc. Parfumurile sunt originale şi preturile sunt mici!

Acest scenariu mai are câteva avantaje: parfumurile îţi bat la uşă. Nu te deplasezi tu şi asta nu te costă nimic pentru că livrarea este rapidă, prin curier! Promoţiile şi seturile de cadou sunt de-ale casei, mereu acolo, iar discounturile nu te ocolesc. Ai reduceri încă de la prima achiziţie. Asta înseamnă că, dacă intri acum pe www.aoro.ro, poţi să cumperi produsele cu până la 75% reducere.Recente pe Ok! Magazine

Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
telefon8 jpg
camilla profimedia jpg
TOP 3 idei de cadouri de casa noua pentru un cuplu jpg
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg